Franky Paays wordt de nieuwe opvolger van verzorger Dennis Walraven

Het heeft het bestuur heel veel kopzorgen en energie gekost om een opvolger te vinden voor Dennis Walraven. Na een lange zoektocht is het bestuur er in geslaagd een verzorger aan te trekken voor de selectie van onze vereniging. Zijn naam is Franky Paays en woonachtig in Barendrecht. Hij heeft jarenlang op  alle niveaus gewerkt en ervaringen opgedaan,van de selecties 4e klasse tot de BVO jeugd en van hoofdklasse tot dames voetbal. Op dinsdag en donderdagavond en op zondagmiddag staat hij klaar voor de selectie van de VVH. Naast de verzorging van blessures neemt hij ook op de trainingsavonden de hersteltraining voor zijn rekening. Zijnfilosofie is dat een verzorger een klankbord moet zijn voor de spelers, maar ook een schakel naar de trainer, zodat zij gezamenlijk en in goed overleg een zo optimaal mogelijk teamop kunnen stellen. Het bestuur wenst hem veel succes.

Vanwege de start van een eigen praktijk heeft Dennis te kennen gegeven aan het eind van seizoen 2017/2018 te vertrekken als verzorger bij de VVH. Hij was een zeer bescheiden persoon en heeft altijd op de achtergrond geacteerd. Hij heeft een grote staat van dienst gehad  en was sinds 2003 verzorger bij onze vereniging.  Het bestuur bedankt hierbij Dennis voor zijn bewezen diensten.

Bestuur VVH