Franky en Monique Paays

GOED NIEUWS!!!!!

Voor komend seizoen is verzorging voor de selectie elftallen weer gewaarborgd.

Het bestuur heeft Franky Paays bereid gevonden om naast zijn werk bij het Goudse Olympia toch ook bij VVH zijn helende handen te laten wapperen. Op de maandag en / of woensdag, dat in overleg met de technische staf van de selectie, zal hij beschikbaar zijn als dat nodig is. Dus niet op de trainingsavonden, want dan is hij in Gouda.

Franky zal dus ook op zaterdag bij de wedstrijden van het eerste elftal aanwezig zijn, zoals we ook van hem gewend waren, maar ook bij het tweede elftal zal hij voor aanvang van de wedstrijd de verzorging op zich nemen.

Zijn vrouw Monique heeft het afgelopen seizoen zoveel plezier gehad met het regelen van diverse verrassingen in de keuken van VVH dat zij bereid is gevonden om bij thuiswedstrijden van het eerste elftal sowieso de keukendienst te draaien. Maar dat is nog niet alles, ook op de zondagen als het 3e, 4e en 5e elftal thuis spelen zal zij de keukendienst voor haar rekening nemen. Helemaal geweldig, maar of het niet op kan gaat ze ook nog 1x in de maand op de donderdagavond haar kunsten in de keuken vertonen.

Hier is VVH natuurlijk ontzettend blij mee en hoopt dat Franky en Monique ook een mooi seizoen tegemoet gaan.

Bestuur VV Haastrecht.