Fotoshoot gaat helaas niet door!


Beste Leden,

Helaas laat het COVID-19 virus ons niet met rust. Wat een mooi 100-jarig feestjaar had moeten worden met vele activiteiten is een jaar geworden van veel thuis zijn en geduld hebben.

De afgelopen week heeft de jubileumcommissie via mail en social media jullie uitgenodigd om op 19 december aanstaande een foto te laten nemen op de VVH voor het COOP/VVH plaatjesboek. Echter door de nieuwe maatregelen die aangekondigd zijn door het kabinet zijn de VVH en COOP genoodzaakt dit event niet door te laten gaan. Het is op dit moment onverantwoordelijk en feitelijk ook niet toegestaan een dergelijke gebeurtenis door te laten gaan. Hoe jammer wij dit ook vinden. Het is de intentie van de COOP en de jubileumcommissie om de actie wel door te laten gaan op een geschikt moment. Jullie worden hier uiteraard over geïnformeerd zodra er meer duidelijkheid is.

Het is nog wel steeds een feit dat de VVH op 21 april 2021 100-jaar bestaat en dit kan en mag niet voorbij gaan zonder dat dit gevierd wordt. De jubileumcommissie is samen met het bestuur aan het kijken hoe we er voor kunnen zorgen dat dit op een zeker moment gevierd gaat worden. Zo lang er regels als anderhalve meter afstand en een maximaal aantal bezoekers voor een feest gelden is het niet leuk/gezellig om een feest te organiseren. Een feest doe je, in onze ogen, met alle leden en niet met een klein gezelschap.

Zodra er meer duidelijkheid is over hoe het verder gaat met de activiteiten rondom het 100-jarig bestaan informeren wij jullie hierover.

Via deze weg wensen wij jullie fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Met een sportieve groet,

De jubileumcommissie.