Dag 3 Valencia voetbalkamp


Ze zeggen wel eens dat de tijd voorbij vliegt als je het naar je zin hebt. Deze uitspraak heeft volledig betrekking op het Valencia Voetbalkamp. De spelers kwamen al naar ons toe dat het zo snel voorbij is gegaan. Een mooi signaal om te horen.

Ook vandaag zijn ze weer aan de slag gegaan met leuke oefenvormen. Weer veel partijvormpjes, maar ook penalty’s schieten en vanaf de 16 meter mooie goals maken.

En vandaag was er ook een speciale gast op dit mooie kamp. Ismaël François Bos (keeper van NAC Breda 021) was hier om te keepen bij het penalty’s schieten. Heel veel kinderen kennen hem al en waren gelijk enthousiast. En een extra uitdaging is nooit mis. Zo zie je maar weer dat Ismaël nog steeds hart heeft voor de club waar hij is begonnen.  Namens iedereen ontzettend bedankt Ismaël!

In de middag zijn de kinderen aan de slag gegaan met een toernooitje als afsluiting van het kamp. Hierin lieten ze allemaal nog één keer zien welk talent ze allemaal in huis hebben. Daarna is er nog een prijs uitreiking geweest en zat het Valencia Voetbalkamp 2020 er weer op.

Nu denken jullie vast dat het voorbij is, maar…

Volgend jaar gaan we het jubileum compleet maken. Voor het 5e jaar op rij zullen we het Valencia Voetbalkamp organiseren. Wij kijken er nu al naar uit, jullie ook toch?

Tot volgend jaar, wij hebben weer van jullie genoten!

Met sportieve groet,

Namens Ruud de Bruijn, Lejan Duran, Armand Hendriks en Marjolein Tukker en Jasper Dijkhof

Organisatie Valencia Voetbalkamp VV Haastrecht