Corona update


Corona update

Vanaf 25 september 2021 is er gelukkig weer meer mogelijk, krijgen we meer ruimte maar zijn er ook bepaalde beperkingen. VVHaastrecht volgt het beleid vanuit het RIVM.

Het is verplicht om in de kantine je Coronatoegangsbewijs en ID te laten zien (vanaf 13 jaar). Uitzondering hierop: bestellen en afhalen in de kantine en buiten de consumpties nuttigen.
VVHaastrecht heeft ervoor gekozen dat laatste te hanteren en binnen geen zit- en staanplaatsen aan te bieden. De belangrijkste reden hiervoor is dat we werken met vrijwilligers en we niet de capaciteit hebben om een QR/ID check uit te voeren. Daarnaast willen we niet dat onze vrijwilligers toegang gaan weigeren aan bezoekers en eigen leden.

De volgende maatregelen zijn vanaf 25 september 2021 van kracht bij VVH:

  • De 1,5 meter afstand regel vervalt. Het blijft wel een veilige afstand, maar geldt als advies.
  • Er is geen Coronatoegangsbewijs nodig voor het gebruik van het terras buiten en het afhalen van consumptie in de kantine.
  • De kantine is geopend. Er is een afgescheiden gedeelte waar de consumptie kunnen worden afgehaald. Voor het afhalen geldt geen verplichting voor een Coronatoegangsbewijs.
  • Voor kinderen onder 13 jaar is in de kantine een gedeelte ingericht om te zitten, deze hoeven geen Coronatoegangsbewijs te laten zien. Hier mogen dus geen ouder(s), trainer(s) of begeleider(s) bij aanschuiven.
  • Gebruik zo veel mogelijk de toiletten van het kleedkamergebouw, deze horen niet bij de kantine / is geen horeca.
  • De kleedkamers zijn geopend en er kan gedoucht worden.
  • Bezoekers zijn toegestaan bij wedstrijden en trainingen, zonder Coronatoegangsbewijs.
  • De algemene Hygiënevoorschriften van het RIVM blijven gelden. Blijf thuis als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

VVHaastrecht bekijkt de mogelijkheden om het terras aan te passen zodat iedereen, ook bij slecht weer gezellig buiten kan zitten.

Wij vragen uw begrip en gaan er vanuit dat iedereen zich zal conformeren aan de maatregelen.

Bestuur VVH