COOP HAASTRECHT BREIDT SPONSORING UIT!


 

Een trouwe sponsor: dat is de juiste benaming voor Coop Haastrecht, onze vertrouwde eigen supermarkt is al Stersponsor vanaf 2011. Ton Lucassen, de huidige manager barst van de ideeën om VVH financieel te ondersteunen.

Zo wilde hij graag wat extra’s doen voor VVH, naast het Stersponsorschap. De sponsorcommissie opperde het idee om kledingsponsor te worden van een jeugdelftal. Na overleg met het hoofdkantoor van Coop kwam het accoord om het elftal JO11-1 te voorzien van shirts en een teamtas. Dit leuke elftal van VVH loopt dus nu op een opvallende manier reclame voor de Coop! De shirts zijn op 1 oktober uitgedeeld en is er een mooie foto gemaakt van het volledige elftal incl. de coaches en trainers. Ton Lucassen belde later met het idee om uit dit elftal maandelijks een speler van de maand uit te lichten op de facebookpagina van Coop Haastrecht. De speler van de maand ontvangt dan een mooi kinderpakket met allemaal lekkers. Wat een samenwerking tussen de Coop en Voetbalvereniging Haastrecht. Om trots op te zijn als lokale supermarkt!

Begin oktober was het dan zover, het tekenen van de contracten. Altijd een feestelijk moment bij VVH! Er was alleen één probleempje, Ton Lucassen wilde graag tekenen in de supermarkt zelf. Geen probleem, de sponsorcommissie komt gewoon bij u op de koffie als dat nodig is! Olga die op dat moment verantwoordelijk was voor de afwikkeling met de contracten toog naar de Coop. Daar werden de contracten getekend en na afloop vertrok Olga met een Haastrechts koffielikeurtje, een cadeau van de Coop voor de Sponsorcommissie. Dat komt wel op tijdens een avond vergaderen!

Als sponsorcommissie willen wij u als lezer nog graag attenderen op de facebookpagina van de Coop Haastrecht. Hier kunt u alle aanbiedingen, winacties, nieuwe ontwikkelingen én natuurlijk de verhalen achter de “Spelers van de maand” van JO11-1 volgen. Dus graag de facebookpagina “liken”! Voor alle informatie over Coop Haastrecht, kunt u een kijkje nemen op www.coop.nl (vestiging Haastrecht).