Biljarten bij VVH ?


Langzaam maar zeker mogen de Corona maatregelen wat versoepeld worden en dus kunnen we ook weer gaan denken aan voetbal bij VVH!

Als u inmiddels recent al een keer bent langs geweest op Nieuw Wilgenoord, dan kan het u niet ontgaan zijn dat ons voormalige hoofdveld (echt gras!!!!) helemaal gerenoveerd is. Het is geëgaliseerd en opgehoogd, er ligt een nieuwe grasmat in en ook de omheining, ballenvangers en de dugouts zijn volledig vernieuwd. Verder is ook de bestrating om het veld vernieuwd en zijn er bankjes geplaatst bij het oude hoofdveld. Het is bijna zonde dat ons 1e elftal haar thuiswedstrijden hier niet op speelt dit seizoen. Wat een matje! Je kunt er bijna op biljarten :-)…………

Ook de “berg van Nieuw Wilgenoord”, gelegen tussen het 1e en het 2e veld, is verdwenen. Ook daar ligt nu een egaal grasveld tussen. Grote veranderingen dus en dat allemaal in een periode waarin alles een beetje stil leek te staan……………..

Hopelijk kunnen we dit seizoen, in ons jubileumjaar (!!!!), genieten van ons favoriete spelletje en onze grootste tegenstander van dit moment (COVID-19) spoedig verslaan.

Graag tot snel op Nieuw Wilgenoord !!!!