Bestbouw en Basic Plus Selectiesponsors VVH.


Onder het genot van een goed glas champagne hebben Patrick en Devan van Basic Plus en Wim en Johan van Bestbouw hun handtekeningen gezet onder het selectie sponsor contract. Mooi om te zien dat zulke mooie bedrijven zich willen verbinden aan Voetbal Vereniging Haastrecht. 

Basic Plus: 

Project Inrichting Basic Plus is een gerenommeerd stoffeerbedrijf dat al 14 jaar gespecialiseerd is in vloerafwerkingen. Van het egaliseren tot het plaatsen van PVC, marmoleum en tapijt vloeren bent u bij Project Inrichting Basic Plus op de juiste plaats. Dit doen zij voor zowel de zakelijke als particulieren klanten.

Basic Plus is een klein, enthousiast en gepassioneerd no-nonsens bedrijf. Vakmanschap, precisie en service zijn woorden die bij Basic Plus hoog in het vaandel staan. 

Bestbouw bouwen aan kwaliteit:

Het aannemingsbedrijf waarin de bouwbedrijven Van Straaten BV en Van der Kroon BV sinds 2016 hun jarenlange werkervaring en vakmanschap bundelen en bouwen aan kwaliteit.

Vakmanschap
Het personeel beschikt over veel kennis en ervaring en verbindt ambachtelijk vakmanschap met hedendaagse duurzame technieken.

Betrokken en praktisch

Bouwwensen vertalen naar een uitstekend passende plek om te wonen of te werken is hun werk. 

Namens VVH, de sponsorcommissie en alle spelers van de selectie nogmaals dank !