BEEKBOUW HAASTRECHT KLEDINGSPONSOR JO11-1

Remon van Beek van BeekBouw heeft afgelopen zaterdag de sponsorcontracten getekend: BeekBouw is voor 4 jaar de kledingsponsor voor de JO11-1!

Remon van Beek: “We zijn al 3 jaar kledingsponsor, maar nu we een nieuw logo en huisstijl hebben laten ontwikkelen, moesten we qua kleding wel nieuw. Nu mijn zoon in de JO11-1 speelt hebben we het met de sponsorcommissie zo kunnen regelen dat we dit team kunnen sponsoren. Wij investeren graag in jonge mensen, willen ze graag bewust maken van het mooie vak dat wij uitoefenen. Te weinig jongens kiezen tegenwoordig nog voor een uitvoerend vak in de bouw, zonde, wat deze jongens zijn goud waard! We zijn een erkend leerbedrijf en leiden jongens graag vakkundig op tot goede allround vakmensen. Daarnaast dragen we VV Haastrecht een warm hart toe, bij ons voetballen alle 4 de kinderen. Daarom zijn we erg betrokken bij de vereniging”.

BeekBouw is een veelzijdig bouwbedrijf die met name actief is op het gebied van verbouw, interieurbouw, restauratie en vrijstaande nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. BeekBouw is lid van Bouwend Nederland en BouwGarant. Dit betekent dat BeekBouw moet voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. BeekBouw heeft alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren én te begeleiden!

BeekBouw BV, Steinsedijk 47, 2851 LC HAASTRECHT. Tel: 0182-509395/06-29012288 E-mail:info@beekbouw.nl / www.beekbouw.nl

Voetbalvereniging Haastrecht bedankt BeekBouw voor het vertrouwen!