Basismodule Jeugdvoetbaltrainer/ -coach (JVTC)

Onze jeugdafdeling drijft op vrijwilligers als het gaat om het trainen en coachen van jeugdteams. De club is dan ook zeer blij en trots op deze vrijwilligers, die het elke week mogelijk maken dat onze jongens en meiden zich verder kunnen ontwikkelen en met plezier kunnen trainen en voetballen! Het is daarom ook belangrijk dat die vrijwilligers in de rol van trainer en/of coach zich verder kunnen ontwikkelen. Daarom organiseren VV Haastrecht en de KNVB de cursus “Basismodule Jeugdvoetbaltrainer/ -coach (JVTC)”, welke bestaat uit 1 informatieavond en 4 (verplichte) cursusavonden gegeven door Peter van Dort. Voor deze cursus zijn nog 4 plaatsen beschikbaar dus mocht je interesse hebben, neem dan z.s.m. contact op via tc@vvhaastrecht.nl of Alex de Jong (06-12468165) of Gerbrand Straver (06-45282938).

Doel van de cursus is: om op een verantwoorde manier te leren jeugdspelers te begeleiden en te coachen zodat zij met plezier beter leren voetballen. De cursus zal worden gehouden op ons eigen sportcomplex. Voor de cursist zijn er geen kosten aan verbonden omdat VV Haastrecht deze cursus betaald. De club vraagt daarom wel commitment en aanwezigheid bij het volgen van de cursus.

De cursist ontvangt een boekje “startend kader”, een werkboek en een certificaat aan het einde van de cursus (bij voltooiing van de opdrachten en opkomst bij de 4 cursusavonden). Deelname staat open voor VV Haastrecht leden, trainers en/of coaches ((minimum leeftijd is 14 jaar).

Cursusdata:

• Vrijdagavond 17 november: Informatieavond
  • Vrijdagavond 8 december: Bijeenkomst 1
  • ……….  Bijeenkomst 2 *
  • ………. Bijeenkomst 3 *
  • ………. Bijeenkomst 4 * (* tijdens de informatieavond zullen de datums voor bijeenkomst 2, 3 en 4 worden vastgesteld).

Nieuws Er is een update van de roosters; meld je aan voor een bar-of keukendienst via barcommissie @vvhaastrecht.nl

Nieuws uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 28 november a.s. om 20.30 uur!

Klik hier voor de uitnodiging!