Aangepaste tijden Valencia Voetbalkamp !!


Beste (ouder van) deelnemer aan het Valencia Voetbalkamp in Haastrecht,

Er is voor de aankomende dagen erg warm weer voorspeld, gelijk aan de zomer van 2018 wordt het erg warm.

Dat is de reden dat we de trainingen een half uur eerder starten.

Aangepaste tijden en programma:

Op 25-7-2019 kun je vanaf 8.00 uur de kleding ophalen in de kantine, je omkleden in kleedkamer, om je vervolgens te melden op het veld in je gloednieuwe Valencia tenue. De opening is om 8.45 uur en we starten de 1e dag circa 9.00 uur met de 1e training. Om 14.30 sluiten we gezamenlijk af.

De inloop op de 2e en 3e dag, is nu vanaf 8.30 uur en we starten exact om 8.50 uur met de opening en om 9.00 uur met de training. Om 14.30 sluiten we gezamenlijk af en kunnen de spelers worden gehaald om naar huis te gaan.

Op de laatste dag is er om 12.00 uur de Fotoshoot. Ouders, opa ’s en oma ’s etc. mogen op het veld voor een groepsfoto met de Spaanse trainers en de spelers. Aansluitend op de Fotoshoot spelen we het afsluitende toernooi tot 14.00 uur. Vanaf 14.15 starten we met de prijsuitreiking.

Onze Spaanse trainers op locatie zijn natuurlijk wel gewend met kinderen te trainen onder deze temperaturen. Voor Nederlandse kinderen is dit anders, we zullen dus een aangepast programma draaien. We zorgen voor voldoende verkoeling, drinken vaker (schaduwplek), zorgen voor voldoende zonnebrandcrème en passen waar nodig de oefeningen aan.

Door de vorige zomer hebben wij ook enige ervaring opgedaan over trainen met deze temperaturen en u kunt erop vertrouwen dat het welzijn van de kinderen onze hoogste prioriteit heeft.

Met vriendelijke groet,

Team Valencia Voetbalkamp