VVH is trots op zijn sponsors: WIJNHANDEL VAN WELIE NIEUWE BRONSSPONSOR!

Zondag 22 oktober jl., na de thuiswedstrijd tegen Esto, is het 3-jarige brons sponsorcontract getekend door Job van Welie van Wijnhandel van Welie en Yolanda van Beek van de sponsorcommissie VV Haastrecht. Job werd na zijn gespeelde en gewonnen wedstrijd feestelijk ontvangen met taart en bloemen in de kantine van de voetbalvereniging.

De Wijnhandel van Welie

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel is Job perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens heeft Van Welie naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s (ook verkrijgbaar via de webshop).

De sommelier: Job van Welie

Job van Welie, geboren en getogen in Gouda, heeft een passie voor wijn, ontstaan na zijn jarenlange werkervaring in de horeca. Na de nodige wijncursussen te hebben gevolgd, blijft hij zich steeds verder verdiepen in wijn, whisky, cognac, gin en rum. In de webshop www.wijnhandelvanwelie.nl kunt u heerlijke wijnen bestellen. Maar soms is het lastig kiezen, in dat geval nodigt Job u graag uit in de winkel, voor een persoonlijk advies waarbij hij u kan helpen met de juiste keuze!

Waar kunt u op rekenen bij Wijnhandel van Welie?

1. Persoonlijk contact. Zo begrijpt Job uw smaak beter en kan hij u blijven verrassen met mooie wijnen die perfect bij uw smaak aansluiten.
  2. Aandacht. Job neemt graag de tijd voor u. Om uw voorkeuren te horen en u van goed advies te kunnen voorzien.
  3. Smaak. Weet u niet wat uw smaak is? Geen probleem! Job neemt u graag mee op ontdekkingsreis. Samen op zoek naar wijnen die bij uw smaak passen.
  4. Interactie: Job luistert graag naar uw mening, ervaring en suggesties. Deze informatie gebruikt Job om zelf van te leren en u nog beter van dienst te kunnen zijn.
  5. Ervaring: stil staan is achteruit gaan. Uw smaak zal zich verfijnen door smaakervaringen die u op doet. Ook zelf blijft Job zich ontwikkelen, zodat hij zijn ervaring in kan zetten om u van de perfecte wijn te voorzien!

Wilt u deze mooie wijnhandel een bezoek brengen?

Wijnhandel van Welie, Nieuwe Haven 191 te Gouda. Tel: 06-41880954 www.wijnhandelvanwelie.nl

Job bedankt voor je sponsoring!

Namens de sponsorcommissie en Voetbalvereniging Haastrecht