2 Nieuwe sponsoren voor ons nieuwe sponsorconcept. En daar zijn we erg trots op!


Van Egmond Makelaardij uit Bergambacht en Waards Kalf uit Haastrecht staan als nieuwe sponsors op onze koffie- en theebekers. De bekers zijn uitgedeeld aan onze sponsors, de contracten zijn getekend met Gijsbert van Egmond en Ruud Kool. Voortaan drink je dus koffie of thee uit de biologisch afbreekbare kartonnen & kleurrijke bekers van deze twee sponsors. Opvallen en naamsbekendheid genereren doe je zo! Graag vertellen wij je wat meer over deze twee hardwerkende ondernemers uit de Krimpenerwaard.

Sponsor Waards Kalf:
Levert hoogwaardig rosé kalfsvlees dat je moet proeven en beleven bij u thuis! In de prachtige landelijke waarden geboren kalveren worden door onze kalverhouders met veel liefde en passie verzorgd. Kalfsvlees is echt een delicatesse: u zult het maar zelden tegenkomen in de supermarkt of bij de slager. Kenmerken van rosé kalfsvlees zijn: de donkerroze kleur, malsheid en daarnaast is het mager en heeft het een hoog ijzergehalte. Wij hebben voor u vleespakketten van onze eigen rosé kalveren samengesteld. Het vlees wordt vers ingevroren, zodat wij u de beste kwaliteit tegen de beste prijs kunnen aanbieden. Zo kunt u Waards Kalfsvlees nu ook thuis bereiden! Laat de pakketten gratis bezorgen in de gemeenten Krimpenerwaard, Lopik, Gouda, Oudewater en Montfoort.Onze nieuwe website incl. webshop is nu ook live! Kijk op waardskalf.com, bel Ruud Kool op 06-10154094 of stuur een mail naar: waardskalf@gmail.com.

Waards Kalf is gevestigd aan de West Vlisterdijk 4 in Haastrecht.

Sponsor Van Egmond Makelaardij:
Uw huis verkopen? Ons team begeleidt u graag persoonlijk én deskundig. Wilt u snel verkopen of gaat u voor de beste prijs? Wilt u alles aan ons overlaten of zelf ook bepaalde zaken oppakken? We gaan om tafel en verkopen zoals ú dat wilt. Wij beschikken over alle kennis en ervaring. En we kennen de regio door en door!

Een huis aankopen? U kunt ons ook inschakelen als aankoopmakelaar. Wij adviseren u op zo’n manier dat uw mooie aankoop ook een verstandige aankoop is. We onderhandelen namens u over de beste prijs. Maar we kijken veel verder: naar de staat van onderhoud en te verwachten kosten, naar de wijk en het bestemmingsplan, we gaan mee naar bezichtigingen, controleren juridische stukken en adviseren over de keuze van een notaris. En heeft u dat droomhuis nog niet gevonden, dan helpen we graag met zoeken. Wij weten als eersten welke woningen op de markt komen en informeren u voordat deze op Funda verschijnen!.

Taxatie nodig? Vraagt u zich ook wel eens af wat de actuele waarde van uw woning is? Omdat u zich wilt oriënteren op een ander huis? Of omdat u uw financiering wilt aanvragen of aanpassen?
Dan kunnen wij u van dienst zijn!  Vraagt uw bank of een andere hypotheekverstrekker om een zogenaamd NWWI gevalideerd rapport? Dat maken we graag voor u. Eén belletje is genoeg om een offerte aan te vragen of om de taxatie in gang te zetten. Als gecertificeerd taxateurs zijn we ook prima in staat om uw bedrijfsmatig onroerend goed vlot en correct te taxeren.

Kijk voor alle informatie op van egmondmakelaardij.nl.

Van Egmond Makelaardij is gevestigd aan de Hoofdstraat 10A in Bergambacht.

Tel: 0182-355788

E-mail: info@vanegmondmakelaardij.nl

Gijsbert en Ruud, hartelijk bedankt voor jullie sponsoring, wij wensen jullie goede zaken toe!

Sponsorcommissie & bestuur VVH