Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wat begon als een ‘leuk idee’ is binnen enkele maanden waarheid geworden…..!!

Over enkele weken zal begonnen worden met de aanleg van het pannaveldje bij de Voetbalvereniging Haastrecht!!

Haastrecht speelde zondag de derde bekerwedstrijd tegen Kickers '69 uit Leimuiden. Vorige week zondag had de ploeg bij ASW gewonnen. Dinsdag gingen de manschappen van Harmsen met 3-1 onderuit bij het sterke Slikkerveer.

Na 2 pittige potjes is het bekeravontuur voor ons 2e elftal alweer voorbij.

Niet dat we dat zo’n ramp vinden overigens. De bekerwedstrijden zijn eerst en vooral goede oefenwedstrijden tegen clubs van gelijk of hoger niveau, waarin bezien kan worden hoe we er op dit moment voor staan. Na deze 2 matches mogen we stellen dat dit vrij goed is!

Oefenen in en tegen Volendam komt niet iedere week voor en dus was het best een leuke oefenpot die ons 2e elftal zaterdag j.l. kon spelen in het vissersdorp aan de boorden van het IJsselmeer nabij het “Jan Smit Stadion”.

Ook het 2e elftal is de voorbereiding gestart op een seizoen in de Res. 1e Klasse KNVB.

Op het eigen Wilgenoord stond afgelopen dinsdagavond een oefenpotje op het programma tegen het 2e elftal van de amateurtak van het grote Feyenoord.

Beste leden,

Aanstaande zaterdag 20 augustus wordt het nieuwe voetbalseizoen geopend met de jaarlijks terugkerende Open Dag.

Om het nieuwe seizoen voor iedereen zo leuk en goed mogelijk te laten verlopen zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers.

Want zoals weet: 'Zonder vrijwilligers is er géén voetbal'

Hierbij een overzicht:

Op 20 augustus, tijdens de open dag van VVH, houden wij weer een kledingverkoop.

Wij staan van 10:00 tot 13:00 in de kantine van VVH en verkopen daar:

VVH tenue's, trainingspakken, tassen, scheenbeschermers en leuke voetbalaccessoires.

Graag tot dan!

Haastrecht speelde zondag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. In Vlaardingen ging de ploeg op bezoek bij 2e klasser VFC.

Haastrecht is uiteraard  nog aan het opbouwen en ook uitproberen ,zo speelde Haastrecht in een nieuw systeem.