Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Veldindeling seizoen 2016/2017

In onderstaande tabellen vind u de veldindeling en trainingstijden voor het komende seizoen.

Beste leden,

De laatste tijd is de TC druk geweest met van alles. Het seizoen liep op zijn einde en dat betekende drukke tijden voor ons. Nu de vakantie is begonnen willen wij jullie graag een overzicht geven van de zaken die ons de afgelopen weken bezig hebben gehouden.

De voorlopige indeling seizoen 2016-2017 bij de JUNIOREN is bekend:

De voorlopige indeling seizoen 2016-2017 bij de PUPILLEN is bekend:

Voorlopige indeling seizoen 2016-2017 MEISJES bekend:

De KNVB heeft ook de indeling en speeldata voor het bekerprogramma bekend gemaakt. Haastrecht treft in poule 47 ASW, Slikkerveer en Kickers'69. De speeldata zijn alsvolgt:

Ook opvallen in de kantine van VVH? Dat doe je via onze twee narrowcasting schermen die in de sfeervolle kantine geplaatst zijn!

Afgelopen dinsdag heeft het bestuur van VV Haastrecht toestemming gegeven voor de aanleg van een pannaveldje. Een ‘idee’ van een aantal voetbalvaders/vrijwilligers om de kinderen op VVH van nóg meer voetbalplezier te voorzien.