Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Haastrecht 5 heeft de vierde overwinning van het seizoen te pakken. De Haastrechtenaren versloegen Bodegraven 2 met een minimaal verschil en de grootst mogelijke moeite op vreemde bodem (0-1).

Een trouwe sponsor: dat is de juiste benaming voor Coop Haastrecht, onze vertrouwde eigen supermarkt is al Stersponsor vanaf 2011. Ton Lucassen, de huidige manager barst van de ideeën om VVH financieel te ondersteunen.

“Hamsturruhhh”

Wie de lotgevallen van ons 2e team een beetje volgt, zal het op gaan vallen dat we al een poosje bezig zijn met het “hamsteren” van punten, zodat we rond de winterstop een goede positie op de ranglijst bekleden om ons hoofddoel in dit seizoen, handhaving in de Res. 1e Klasse, zo spoedig mogelijk veilig te stellen!

Na de overwinning van vorige week was het voor Haastrecht afgelopen zondag zaak om de stijgende lijn door te pakken. NOC Kralingen was een stabiele middenmoter waar Haastrecht zich prima aan kon meten. De openingsfase was voor Haastrecht dat het meeste balbezit had. Tot grote kansen leidde dat niet, maar andersom was dat ook niet het geval. Na een klein half uur spelen kantelde het wedstrijdbeeld.

Voorafgaand aan de wedstrijd had trainer Van der Vlist nog zijn bedenkingen. Haastrecht 5 zou zeer scherp moeten starten en de bal in de ploeg moeten houden anders kon dit wel eens een lastige wedstrijd gaan worden.

“Ik heb de jongens dan ook zeer uitvoerig voorbereid en ze gewezen op hun taken in het elftal. In het hedendaagse voetbal komt er simpelweg meer bij kijken dan ‘zomaar tegen een balletje trappen’. Die gasten moeten superfit zijn, geen stress hebben en vrijuit kunnen voetballen maar ze moeten ook vanuit hun taak spelen want anders wordt het een ongeorganiseerde bende in het veld. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ook IK mij anders moet gaan opstellen in een groep. Het trainerschap zoals twintig jaar geleden is er niet meer. Ik voel mij dan ook meer een people-manager dan trainer als ik eerlijk ben”, aldus Van der Vlist tegenover FoxSports.

VTG is al jaren een trouwe sponsor van VVH. Eind september tekende Sylvain Jongeneel in bijzijn van zijn beide dochters, een nieuw contract voor 3 jaar met Voetbalvereniging Haastrecht. Het huidige zilversponsorcontract is uitgebreid  naar een stersponsorcontract , VTG ondersteunt VVH nu in de volle breedte! Raymond Imbens was aanwezig namens de sponsorcommissie van VVH om de contracten te tekenen.

Murat Akpinar van Portofino in Haastrecht is al jaren een trouwe kledingsponsor van JO17-1. Maar….. Murat is zo enthousiast over het sponsoren van VVH, dat hij graag wilde uitbreiden! Dat hoef je natuurlijk maar één keer tegen de dames van de sponsorcommissie te zeggen, die zaten gelijk om tafel bij Murat. Na een zeer gezellige avond resulteerde dat in een Zilvercontract.

Het bestuur van VVH heeft met bezorgdheid kennis genomen van de uitzending van het TV programma Zembla, waarin melding gemaakt werd van mogelijke risico’s op het gebied van de gezondheid in relatie tot het spelen op kunstgrasvelden waarop rubbergranulaat korrels gebruikt zijn. In deze korrels zouden mogelijk kankerverwekkende stoffen aanwezig zijn.

 

Agenda

Geen evenementen

Verjaardagen