Nieuws

JO17-1 stelt winterkampioenschap veilig!

Haastrecht JO17-1 heeft afgelopen zaterdag met een 0-10 overwinning op Zoetermeer de najaarcompetitie als kampioen afgesloten. In de tien wedstrijden werden 27 punten behaald met een doelsaldo van +30. Alleen tegen Schoonhoven werden tijdens een off-day en dubieuze omstandigheden punten gemorst, waardoor het nog lang onnodig spannend bleef.

Dat JO17-1 eigenlijk al de hele competitie het enige team was dat aanspraak maakte op het kampioenschap werd tegen Zoetermeer nog wel eens duidelijk. Volgens het cliché zijn kampioenswedstrijden altijd zeer matig, maar dat cliché kan na afgelopen zaterdag de prullenbak in. De mannen legden namelijk één van de betere wedstrijden van het seizoen op de mat in een wedstrijd die voor de gastheer zomaar veel slechter af had kunnen lopen. Al snel was het Joran die op aangeven van Kelvin voor de 0-1 tekende en daarna werd er vrolijk op los gevoetbald door de jongens. Dit resulteerde nog voor rust in een veilige 0-5 voorsprong. Ook achterin stonden de mannen namelijk prima te spelen en dat nog zonder de geblesseerde Tigo en Damiaan die wekenlang het centrale duo hadden gevormd. De trainers verkeren dit jaar in een luxepositie en konden met Alex en Antonio nog steeds een uitstekend centraal duo opstellen.

Na de limonade werd de voorsprong vervolgens ondanks de barre weersomstandigheden verder uitgebreid naar 0-10. Met een hoop jongens met scorend vermogen was het een prima wedstrijd. Zo scoorden naast Joran ook Kelvin, Jesse, Rens, Sem en Tygo. Na de welverdiende complimenten, medailles en troffee van Mister Haastrecht werd er vervolgens nog een klein hapje en drankje genodigd. Het conceptprogramma werd prima gevolgd de gehele dag, op het meenemen van de jassen naar Zoetermeer na dan. Gelukkig had Rens wel een tube zonnebrand meegenomen! Rond 4 uur vertrokken de trainers naar Arnhem waar zij nog op audientie moesten komen bij de koning (der piraten). Van de jongens was bij thuiskomst geen spoor meer te vinden, vermoedelijk moegestreden.

Dit kampioenschap was misschien niet heel zwaarbevochten maar toch verdienen de jongens een compliment voor de manier waarop ze met een grote groep en veel nieuwe jongens een team hebben gevormd het afgelopen half jaar. Bovendien hebben jongens veel mee moeten doen met A1 en B2 en hebben sommigen op een andere plek gestaan of meer wissel gezeten dan ze gewend zijn. De manier waarop jullie na de wedstrijd tegen schoonhoven er een schepje bovenop gedaan is daar een mooi voorbeeld van. Volgende week eerst maar eens een ronde verder komen in de beker en na de winter proberen ook in de Rijnmond Cup zo ver mogelijk te komen, daar hebben wij in ieder geval alle vertrouwen in!

Kampioenen! Ole Ole Ole!

De Trainerts (Danny en Hessel)

 

Nieuw Wilgenoord op plattegrond in beeld!

De oplettende bezoeker van VVH zal het niet ontgaan zijn dat bij het betreden van het terras aan de voorzijde van ons clubhuis, in de afgelopen week een plattegrond van ons complex is opgehangen.

Door Josien Lekkerkerk (speelster van ons 1e Dames elftal) van JL Design is een ontwerp gemaakt, dat het bestuur vervolgens verder heeft laten uitwerken.

Inmiddels siert de plattegrond ons mooie complex en kunnen onbekende nieuwe bezoekers van VVH ons complex snel leren kennen! Alles moet nu nog sneller te vinden zijn……….

 Onze dank gaat uit naar Josien en wij hopen dat dit een uitbreiding van de facilteiten van “Nieuw Wilgenoord” zal blijken te zijn.

 Bestuur VVH

 

Sinterklaas komt naar VVH woensdag 29 november!

Beste Mini-maxi’s  en F-spelers,

Zoals jullie weten ben ik weer in het land.  Natuurlijk kom ik samen met mijn pieten ook weer naar de mooie kantine van de VVH. Komen jullie ook woensdagmiddag 29 november??

Ik zou het erg leuk vinden als jullie eerst meedoen aan het – Pieten Pepernoten toernooi – . Dat begin om 15:30 uur dus graag op tijd aanwezig zijn.

Als jullie dan erna stilletjes en vol verwachting in de kantine zitten te wachten zal ik rond 17:00 uur langskomen. Misschien dat jullie trainers en leiders wel een mooi liedje voor mij kunnen zingen. Die zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd en als zij kunnen helpen bij het toernooitje zou dat helemaal super zijn. Niet vals zingen natuurlijk!

Nog even wat verzoeken van de goedheiligman voor de ouders/verzorgers :

niet met voetbalschoenen in de kantine svp dus graag gewone schoenen mee.

bij het voetbaltoernooi bent u van harte welkom om te komen kijken maar tijdens het sinterklaasfeest graag even buiten de kantine wachten. Als u toch binnenkomt riskeert u een enkele reis in de zak terug naar Spanje….

Omstreeks 18.00 uur ga ik weer met mijn pieten naar de voetbalclub en is het feest afgelopen. U kunt uw kind dan weer ophalen.

De pieten en ik hebben er enorm veel zin in. Tot 29 november 2017 op de VVH!

Sint en Piet

VVH 2 – V.V. Slikkerveer 2: 2  – 3 (1-2)

Einde aan zegereeks van het 2e

Afgelopen zondagochtend kwam aan de zegereeks van het 2e in deze competitie een einde, na een verdiende nederlaag tegen het laaggeplaatste Slikkerveer.

De jonge ploeg van trainer Mo Darrazi was in een aantal fases van het duel de grip even kwijt op de organisatie en maakte, in tegenstelling tot de voorafgaande wedstrijden, een aantal kleine en grotere fouten, waarvan de tegenstander goed wist te profiteren.

Slordig

In het begin van de wedstrijd leken de mannen van Mo alles onder controle te hebben en rolden er een aantal verdienstelijke aanvallen op het doel van Slikkerveer af. Daarbij onderscheidde de tijdelijk in het 2e teruggekeerde Ro (spelritme opdoen) zich als schaduwspits. Hij zorgde, met de nodige diepgang in zijn spel, regelmatig voor verwarring en gevaar in de vijandelijke defensie.

In de tegenstoten viel met name de spits van Slikkerveer op. Hij bleek zeer sterk, doeltreffend en efficiënt. Na een foute inschatting van Wouter kon hij na een klein kwartier alleen afsteven op doelman Rob de Wit (ook spelritme na lichte blessure) en hij maakte droog af met een schot in de rechterbovenhoek buiten bereik van Rob; 0 -1.

Een paar minuten later was het echter alweer gelijk, na een fraaie aanval die, na een pass van JO19-1 huurling Bjorn, keurig werd afgerond door Ro ; 1 -1.

Dat had eigenlijk voor wat rust, vooral verdedigend, moeten zorgen. Gek genoeg deed het dat niet. Nog voor de pauze namen de gasten nu afstand van VVH, na wederom een bijzonder fraaie treffer van de spits van dienst; 1 -2.

Alles of niets

Na de pauze werden Ro (afspraak met het 1e) en Romeo (afspraak met Ajax) gewisseld en kwamen Pastor Lopes (alias Jhona) en Kelvin den Boer (ja, de broer van Wout) binnen de lijnen.

De wedstrijd werd nog wat rommeliger en leek beslist na de 3e treffer van de gasten. Tot overmaat van ramp bleef het bij een zeer kort optreden van Jhona, na opnieuw een hamstringblessure! Hij werd vervangen door JO19-1 junior Twan Hoogendoorn (ja, de zoon van de voorzittert¦) die op een verdienstelijke invalbeurt terug zou kunnen kijken.

Met de moed der wanhoop zochten onze mannen vervolgens nogmaals de aanval en de defensie van Slikkerveer raakte zowaar een aantal malen aan het wankelen. Toen de opstomende linksback Marc de B. binnen de beruchte lijnen neergelegd werd, kende arbiter van Vliet een strafschop toe en kon B er voor zorgen dat de wedstrijd weer echt spannend zou worden. Zijn inzet werd echter door de doelman van Slikkerveer uit de hoek getikt. De aansluitende hoekschop leidde echter tot een nieuwe kans voor aanvoerder Dan, die uit de draai, in het strafschopgebied, de spanning weer helemaal terug bracht; 2-3.

Met het inbrengen van pinchhitter “Spruijt” probeerde Mo vervolgens ook nog het onmogelijke te bewerkstelligen en een paar minuten voor tijd verscheen Robin inderdaad alleen voor de keeper. Die was echter net op tijd uit zijn doel gekomen en kon ten koste van een blessure alsnog redding brengen. Niet lang daarna klonk het laatste fluitsignaal.

Een nederlaag, maar met eer. En er werd weer flink voor geknokt door het vreemdelingenlegioen waarin ook deze keer plaats ingeruimd moest worden voor 2 JO-19 junioren en 1 JO-17 junior. De ploeg bleef ook nu weer prima overeind, maar het was dit keer net niet genoeg helaas.

Opstelling VVH 2

De Wit; De Jong, Honkoop, W. den Boer (Spruijt), M. de Bruijn; M.Wolff, D. de Bruijn © , Van Leeuwen, Rietveld (K.den Boer); R. Schröder (Chiguichon Oroxon)(Hoogendoorn), Boere.

Don (Ad I.)L.

 

 

 

 

 

 

 

VVH 5 door na heldenrol Maijenburg in bekerthriller

VVH 5 maakt nog steeds kans op de vierde hoofdprijs in 4 jaar. De ploeg van de honkvaste coach Joost van der Vlist bereikte donderdagavond met veel moeite de volgende ronde van het bekertoernooi. De nummer 2 van de 6e klasse-6 won in de strafschoppenreeks met 3-2 van NOCKralingen 3, dat uitkomt in de 6e klasse-7. Na de normale speeltijd was de stand 3-3.

Hoewel NOC een optisch overwicht had gedurende de hele wedstrijd, waren de gevaarlijkste plaagstoten en kansen dan ook niet voor de bezoekers uit Haastrecht. Bij tijd en wijle werd de geel-zwarte brigade helemaal tureluurs gespeeld maar stond het verdedigend zijn mannetje.

“We zijn nooit in paniek geraakt”, zei Marco Bos.  “Onze kracht dit seizoen is dat we altijd durven te voetballen”. Volgens verdediger Dennes van der Vlist, die op fantastische wijze de 2-3 binnen schoot vanaf grote afstand, heeft Haastrecht 5 kwalificatie voor de volgende ronde zelf afgedwongen. “Dit heeft niets te maken met geluk. We zijn er vol voor gegaan en hebben dit verdiend”, aldus Van der Vlist.

Hoewel Haastrecht drie keer op voorsprong kwam op Sportpark Toepad, kneep Van der Vlist hem wel op de bank. “Ik zat rustig op de bank, maar niet met een goed gevoel”, zei Van der Vlist na afloop tegen FOX Sports. “We hebben hier niet ons beste voetbal gespeeld. We hebben wel terecht gewonnen denk ik en hadden de wedstrijd misschien eerder moeten beslissen, maar we gaven ook een paar kansen weg die zomaar zeven of acht tegengoals hadden kunnen opleveren. We hadden te weinig diepte in ons spel, het was allemaal een tandje te laag”.

Na rust kwam Haastrecht 5 nog iets slechter voor de dag in Rotterdam. Van der Vlist: “NOC hield de ruimtes groot en dat moet je nou net niet doen tegen ons. We wisten dat het steeds moeilijker te belopen zou worden voor ons en dat neem ik NOC wel een beetje kwalijk. Ik kneep hem wel bij de kansen voor NOC. We stonden slecht, zo’n bal kan er zomaar invliegen weet je”.

Maijenburg

Door doelpunten van Jacco van der Wouden, Gerbrand Straver en Dennes van der Vlist stond er na negentig minuten 3-3 op het scorebord. De heldenrol in de daaropvolgende strafschoppenreeks was vervolgens voor keeper Bas Maijenburg weggelegd. De keeper, die al een keer eerder 22 pingels moest proberen te keren bij VVH 2, jutte het thuispubliek op, wachtte lang en haalde de spelers van NOC uit hun spel. Maijenburg – die binnenkort een trotse vader wordt – stopte tot twee keer toe de inzet en kon de schouders op.

“Dit is de magie van het voetbal”,  reageerde Van der Vlist na de wedstrijd. “Tegen RVC33 waren we slecht, erg slecht, maar vanavond reageerden wij uitstekend. Het is belangrijk voor het voetbal in Haastrecht dat we nog in de koker zitten”, vervolgde Van der Vlist. “We zijn er nog erbij en daar ben ik erg blij mee. We speelden tegen een goede tegenstander, maar speelden met veel enthousiasme. Wanneer de basis goed is, kunnen er geweldige dingen gebeuren”.

Na de wedstrijd bevestigde Bas Hoogendoorn, voorzitter van de Haastrechtse Voetbalvereniging, dat Van der Vlist langer aanblijft als coach van VVH 5.  “Joost heeft ons volledige vertrouwen en blijft dus aan tot en met het seizoen 2028/2029”.

Conditioneel sterk

Inspanningsfysioloog Mark van der Vlist kon de persconferentie van Joost van der Vlist na afloop van de partij wel waarderen. Hij gaf aan dat Edwin den Boer tot voor kort speelde als een lantaarnpaal. Maar dat hij in de afgelopen weken conditioneel zo fit is geworden, dat hij nu 90 minuten lang kan blijven sleuren. Een mooi compliment voor alle trainingsarbeid van deze getalenteerde middenvelder.

Van der Vlist zag daarnaast een team wat zeer fit voor de dag komt. “Snel herstellen na een zware wedstrijd is een kenmerk van een conditioneel sterk elftal. Dit beeld werd nogmaals bevestigd tijdens de wedstrijd van gisteravond. De spelers van VVH 5 bleken in staat om NOC vanaf het begin tot het einde het voetballen praktisch onmogelijk te maken. Zij gaven na afloop zelfs aan dat zij niet eens tot het uiterste hebben hoeven gaan. Hopelijk hebben de spelers wat energie kunnen sparen voor de komende wedstrijd tegen Moordrecht 2”,  aldus Van der Vlist tegenover De IJsselbode.

Van Leeuwen

Robert van Leeuwen is op dit moment in bloedvorm bij Haastrecht 5. De vleugelverdediger speelde ook tegen NOCKralingen weer een bijzonder goede wedstrijd en liet zelfs een hoogstandje zien voor het doel van Bas Maijenburg. Dat alles oogst behoorlijk veel lof bij zijn ploeggenoten.

“Hij haalt een hoog niveau op dit moment en blijft maar gaan. Hij kan 90 minuten blijven lopen. Lopen is zijn kwaliteit en daar proberen wij als team van te profiteren. We moeten hem niet afremmen maar juist stimuleren omdat te blijven doen”, zo zegt Peter Straver tegenover FOXSports.

Van Leeuwen zegt in gesprek met AD Sport hierover; dat ik snel ben, weet ik. Eigenlijk is het dus vrij simpel: we (ik en mijn tegenstander..) gaan samen op de brommer zitten en kijken wie er het eerst vanaf valt. Mooi toch.

Dankwoord

Na de wedstrijd heeft de voltallige selectie van VVH 5 mogen genieten van de heerlijke kookkunsten van de kok bij NOCKralingen. Hartelijk dank daarvoor!!

 

Concordia 2 – VVH 2: 0-2 (0-0)

Treffer Spruijt beslist subtopper!!!!!

 Ons 2e elftal beleeft een droomstart in de reserve 1e Klasse. Na 6 wedstrijden zijn er reeds 13 punten behaald en staan onze mannen op een keurige 4e plaats in de competitie.

Dit keer moest het Delftse Concordia er in eigen huis aan geloven en kwam geel-zwart weer met 3 punten naar huis.

 

Gemankeerd

Trainer Mo moest wederom volop improviseren, aangezien Jason, Mitch en Jhona afwezig waren i.v.m. weekenduitjes, Gijs, Freek en Ruud geblesseerd waren en tenslotte ook Romeo en Rick nog eens opgeroepen waren door de hoofdmacht voor de match tegen Stolwijk (El Vlistico).

Daarna resteerden er nog maar weinig eigen spelers en werd een beroep gedaan op Tygo Vianen en Harm Keukens uit de JO19-1 en Marnix Dongelmans en Stijn de Wit uit het 3e elftal.

De jongens pasten zich moeiteloos aan het spel van VVH 2 aan en speelden stuk voor stuk een prima (deel van de) wedstrijd.

In de defensie werd doelwachter Mark nu omzoomd door Tygo, Hessel, Wouter en de weer teruggekeerde Marc de Bruijn. Captain Dan stuurde het middenveld aan, waarop verder Marnix (stofzuiger), Lars H. (de loper) en Gavin een solide wedstrijd zouden spelen. Voorin moest “B” een eenzame strijd uitvechten met de defensie van Concordia, geassisteerd door Stijn, die daarin een vrije opdracht kreeg.

Het moest afgewacht worden hoe de wedstrijd verder zou verlopen en al snel bleek dat de organisatie weer dik in orde was. Toch leek het erop dat de gastheren een voorsprong gingen nemen na een kleine 25 minuten toen “Bruce” de rechterspits van Concordia gewillig over zijn uitgestoken been zag vallen, waarna de (overigens prima fluitende scheids) een strafschop toekende. Voor de 3e keer in successie werd Mark echter niet gepasseerd vanaf 11 meter. Hij tikte de bal uit de (voor hem) linker hoek, naast de goal! Zo bleef het 0 – 0 tot de rust, waarbij VVH een aantal malen vervaarlijk counterde en een paar goede mogelijkheden creërden. De grootste mogelijkheid was daarbij voor Gavin, die zijn subtiele stiftballetje aan de verkeerde zijde van de paal naast zag gaan na een snelle counter en een prima steekbal van Stijn.

 

Spruijt

Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Een licht overwicht voor Concordia, maar een regelmatig gevaarlijk VVH.

Na een fout in de defensie van onze Delftse vrinden, kwam Marnix plotsklaps oog in oog te staan met de sluitpost van Concordia en hij twijfelde niet en bekroonde zijn prima wedstrijd met de

0 – 1. Gesterkt door de voorsprong beten onze jongens zich vervolgens nog meer vast in de wedstrijd en in de tegenstander. Ondanks het feit dat de druk iets toenam, werden er nauwelijks kansen weggegeven door de hechte Haastrechtse defensie.

De tijd tikte verder in het voordeel van VVH. Eerst testte Stijn de kwaliteiten van de Concordia keeper met een pegel vanaf een meter of 20, die ternauwernood door de doelman uit zijn doel geranseld kon worden. Kort daarna zorgde de voor Stijn ingevallen Robin Spruijt er uiteindelijk na een pracht van een aanval voor dat de voorsprong een paar minuten voor tijd verdubbeld werd naar 0 – 2. Die voorsprong werd vervolgens eenvoudig over de streep getrokken en zo werd de 3e overwinning in successie geboekt door de mannen van Mo.

Groot compliment aan dit “vreemdelingenlegioen” dat onder leiding van een aantal routiniers wederom een prima prestatie neer zette.

 

Opstelling VVH 2

 

 1. Stauthamer; Vianen, Honkoop, Den Boer, M. de Bruijn; Harmsen, M. Dongelmans, D. de Bruijn ©, Van Elleswijk (Keukens); De Wit (Spruijt), Boere.

 

 

 

Don L. (ad interim grensjager).

VVH is trots op zijn sponsors: WIJNHANDEL VAN WELIE NIEUWE BRONSSPONSOR!

Zondag 22 oktober jl., na de thuiswedstrijd tegen Esto, is het 3-jarige brons sponsorcontract getekend door Job van Welie van Wijnhandel van Welie en Yolanda van Beek van de sponsorcommissie VV Haastrecht. Job werd na zijn gespeelde en gewonnen wedstrijd feestelijk ontvangen met taart en bloemen in de kantine van de voetbalvereniging.

De Wijnhandel van Welie

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel is Job perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens heeft Van Welie naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s (ook verkrijgbaar via de webshop).

De sommelier: Job van Welie

Job van Welie, geboren en getogen in Gouda, heeft een passie voor wijn, ontstaan na zijn jarenlange werkervaring in de horeca. Na de nodige wijncursussen te hebben gevolgd, blijft hij zich steeds verder verdiepen in wijn, whisky, cognac, gin en rum. In de webshop www.wijnhandelvanwelie.nl kunt u heerlijke wijnen bestellen. Maar soms is het lastig kiezen, in dat geval nodigt Job u graag uit in de winkel, voor een persoonlijk advies waarbij hij u kan helpen met de juiste keuze!

Waar kunt u op rekenen bij Wijnhandel van Welie?

 1. Persoonlijk contact. Zo begrijpt Job uw smaak beter en kan hij u blijven verrassen met mooie wijnen die perfect bij uw smaak aansluiten.
 2. Aandacht. Job neemt graag de tijd voor u. Om uw voorkeuren te horen en u van goed advies te kunnen voorzien.
 3. Smaak. Weet u niet wat uw smaak is? Geen probleem! Job neemt u graag mee op ontdekkingsreis. Samen op zoek naar wijnen die bij uw smaak passen.
 4. Interactie: Job luistert graag naar uw mening, ervaring en suggesties. Deze informatie gebruikt Job om zelf van te leren en u nog beter van dienst te kunnen zijn.
 5. Ervaring: stil staan is achteruit gaan. Uw smaak zal zich verfijnen door smaakervaringen die u op doet. Ook zelf blijft Job zich ontwikkelen, zodat hij zijn ervaring in kan zetten om u van de perfecte wijn te voorzien!

Wilt u deze mooie wijnhandel een bezoek brengen?

Wijnhandel van Welie, Nieuwe Haven 191 te Gouda. Tel: 06-41880954 www.wijnhandelvanwelie.nl

Job bedankt voor je sponsoring!

Namens de sponsorcommissie en Voetbalvereniging Haastrecht

   

 

 

 

VVH J09-2 krijgt te weinig loon naar werken

Een licht uitgedunde selectie verzamelde zich op zaterdag de 14e op sportpark Wilgenoord. Ondanks een kort geding tegen opa en oma, was Tim afwezig. Voor velen zou een weekje Curaçao geen straf zijn, maar Tim had het liefst gevoetbald….Het gemis was wederzijds. De ploeg functioneert als een goed geoliede machine en daar hoort elk radertje bij.

(meer…)

Teeuwen Infra tekent voor 3 jaar als bordsponsor!

8 oktober j.l., voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Bodegraven, verwelkomde de sponsorcommissie weer een nieuwe sponsor!

Léjan Duran tekende namens de sponsorcommissie en Berry Teeuwen namens Teeuwen infra uit Stolwijk, in het bijzijn van zijn vrouw een contract voor 3 jaar met voetbalvereniging Haastrecht.

Teeuwen infra is gespecialiseerd in het verrichten van machinale werkzaamheden voor de grond-,weg-en waterbouw en cultuurtechniek voor rond het huis, bedrijf en openbare projecten.
Zowel deelwerkzaamheden als complete projecten worden door Teeuwen Infra verzorgd. Vanuit voorraad worden o.a grond ,zand, grind, gebroken puin, tegels ,stenen, beschoeiingshout en palen geleverd.

Berry en Anneke bedankt!
Namens de sponsorcommissie en voetbalvereniging Haastrecht.

VVH IS TROTS OP ZIJN SPONSORS: ditmaal onze laatste kledingsponsor FLOOR FACILITY in het zonnetje!

Officieel kledingsponsor voor heren 4!

Het tekenmoment van het contract liet even op zich wachten, maar in mei jl. was het zover. Het tekenen van de contracten met de eigenaar van Floor Facility, Misjel de Jager en Lejan Duran namens de sponsorcommissie van VVH. Misjel draagt heren 4 een warm hart toe omdat één van zijn medewerkers voetbalt bij heren 4. Naast het stukje goodwill werk je als kledingsponsor natuurlijk ook op een goede manier aan je naamsbekendheid! Een vierjarig kledingcontract is het mooie resultaat.

Het bedrijf Floor Facility

Floor Facility Services is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubilair. Met een hecht team van 15 medewerkers staan zij garant voor optimale service en kwaliteit.

Floor Facility Services reinigt en onderhoud tapijt, gestoffeerd meubilair, linoleumvloeren, natuursteen- en siergrindvloeren voor o.a.:

 • Overheidsinstellingen
 • Financiële instellingen
 • Onderwijs instellingen
 • Verpleeg- en verzorginstellingen
 • Kantoorcomplexen
 • Schoonmaakbedrijven

Meer informatie over het bedrijf kunt u vinden op www.floorfacility.nl.

Wij danken Misjel de Jager hartelijk voor zijn sponsoring!

En……wordt u onze volgende kledingsponsor? Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@vvhaastrecht.nl

 

 

VVH JO9-2 handhaaft zich in middenmoot

De dagen worden korter en de ochtenden kouder, zo was afgelopen zaterdag te merken. De thermometer had moeite om in de dubbele cijfers te komen en dit zorgde ervoor dat de koffie gretig aftrek vond op sportpark Woerden. Ook de talenten van JO9-2 hadden moeite om de motor aan de praat te krijgen, ondanks dat ze deze dag een kwartier langer hadden geslapen.

(meer…)

VoetbalRijnmond Cup 2017/2018

Dit seizoen spelen een aantal teams van VV Haastrecht mee in de VoetbalRijnmond Cup.

De VoetbalRijnmond Cup is een regionaal knock-out toernooi dat voor alle clubs in de regio Rijnmond wordt gehouden.

In de eerste twee ronden worden de wedstrijden in kleinere regio’s gespeeld waardoor er wordt voorkomen dat er teveel gereisd moet worden.

 

Loting:

 

Datum                                    Aanvang         Thuis                                      Uit                  

Dinsdag 17 okt           20:00 uur        VFC 1 (za)                   –           Haastrecht 1

Maandag 20 nov        19:30 uur        Haastrecht JO19-1     –           Schoonhoven JO19

Woensdag 22 nov       19:30 uur        Haastrecht JO17-1     –           Spirit JO17

Woensdag 15 nov       19:30 uur        Gouda JO15                –           Haastrecht JO15-1

Maandag 13 nov        19:00 uur        Haastrecht JO13-1     –           Capelle JO13

Woensdag 29 nov       18:30 uur        ASW JO11                   –           Haastrecht JO11-1

 

De lotingen voor MO19 zullen op 10 oktober plaatsvinden. Ook zij spelen in de regio en er zal één wedstrijdronde voor de winterstop gespeeld worden.

 

http://www.voetbalrijnmondcup.nl/

 

LET OP: speeldatums kunnen nog verplaatst worden!

Haastrecht 5 met speels gemak langs Antibarbari 11

Haastrecht 5 voetbalde dit seizoen tot dusver erg wisselvallig. Tegen Antibarbari 11 wisten de geel-zwarten eindelijk weer eens écht te overtuigen. “De spelers hebben het tactisch plan geweldig uitgevoerd. We hebben vandaag naar onze kwaliteiten gespeeld”, aldus trainer Van der Vlist.

(meer…)

VVH JO9-2 aan goede zijde score in doelpuntenfestijn

Na de succesvolle opening van de competitie met een 5-0 overwinning op Olympia, stond op de laatste dag van september de eerste thuiswedstrijd gepland. CVC Reeuwijk JO9-2 kwam op bezoek. In de aanloop werd er door Kella en Sem veel aandacht besteed aan het verder verfijnen van de omschakeling. Als er al een zwakte van het team zou zijn, dan het hier zijn. En ’n ketting is nu eenmaal zo sterk als de zwakste schakel, aldus het technische duo. De talentvolle lichting had de trainers met de midweekse trainingsarbeid echter al snel overtuigd dat je altijd moet uitgaan van kracht.

(meer…)

Veerman Administratie tekent voor 3 jaar als deursponsor!

24 september jl. tekende Rik Nap namens de sponsorcommissie en Leo Honkoop namens Veerman administratie een contract voor 3 jaar. Kleedkamerdeur 2 zal de komende 3 jaar voorzien zijn van het VVH shirt met het Veerman logo.

Bij veerman kunt u terecht voor administratief advies & ondersteuning, online boekhouding, belastingzaken en loonadministratie. Veerman Administratie is gevestigd in Zevenhuizen.

Leo bedankt!
Namens de sponsorcommissie en voetbalvereniging Haastrecht.

Ron de Wit Service tekent voor 3 jaar als bordsponsor!

24 september j.l., voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen VV Gouderak, verwelkomde de sponsorcommissie weer een nieuwe sponsor!

Léjan Duran tekende namens de sponsorcommissie en Ron de Wit van De Wit Service Haastrecht, in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen een contract voor 3 jaar met voetbalvereniging Haastrecht.

De Wit Service is een kleinschalig loonbedrijf die werkt voor agrarische ondernemers, gemeenten, particulieren en aannemers.

Ron bedankt!
Namens de sponsorcommissie en voetbalvereniging Haastrecht.

START VOORVERKOOP tickets Glitter & Glamour Ball!!!!

Het is bijna zover….. Het jaarlijkse themafeest van VVH!!! Zaterdag 11-11-2017 gaan we een gezellig feestje bouwen (en er zijn geen wedstrijden gepland op 12-11-2017).

Dit keer hebben we gekozen voor het thema Glitter & Glamour, een makkelijk in te vullen thema voor iedereen. We verwachten dan ook dat iedereen in zijn leukste, gekste, grappigste, glamoureuze en sjiekste outfit komt.

Zondag 24 september a.s. start de activiteitencommissie vanaf 14:00 uur met de voorverkoop van de tickets voor het Glitter & Glamour Ball in de kantine (2 tickets per lid of per ouder van lid).

Verdere data van voorverkoop worden nog gecommuniceerd.

Prijs €7,50 in de voorverkoop en €12,50 aan de deur per ticket.

Tot zondag!!

Uw zoon/dochter ‘Pupil van de week’?

Beste Ouders

Ook dit seizoen hebben wij bij ons 1e elftal elke thuiswedstrijd een pupil van de week. Een hele leuke en mooie ervaring voor uw zoon /dochter om dit een keer mee te maken!!

(meer…)

Olympia 2- Haastrecht 4-2

Na de 7-0 winst op Nicolaas Boys moest Haastrecht afgelopen zondag op bezoek bij de reserves van het Goudse Olympia. Die ploeg won vorige week met 2-5 bij Besiktas.

De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd en kwam via een benutte strafschop van Milan van der Zwet op een 1-0 voorsprong. Haastrecht kwam vervolgens beter in de wedstrijd en kreeg via Niels Mulder een uitgelezen kans om de gelijkmaker vanaf de strafschopstip binnen te schieten. Mulder had het vizier echter niet op scherp staan en miste het buitenkansje. Ploegmakker Thijmen Raateland wist Haastrecht even later alsnog op gelijke hoogte te schieten. Na rust werd een verdedigende fout door Mo Bellali genadeloos afgestraft. Haastrecht ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker. Het was echter Olympia dat de voorsprong zou vergroten. Een toegekende strafschop werd door Bellali feilloos binnengeschoten. Rogier Schroder bracht de spanning in de wedstrijd terug door de 3-2 te scoren. Haastrecht ging alles of niets spelen en creëerde diverse kansen. Het doelpunt zou aan de andere kant vallen. Joris van den Ban bepaalde uit een snelle counter de eindstand op 4-2.

Epische voetballers- JOHN MOERINGS ‘EL ZAGOS, D’N BEITEL’

Zo eens in de zoveel tijd lees je hier eens een verhaal over een epische Haastrechtvoetballer; een lofzang over een speler uit vervlogen tijden. De helden die onze harten nog steeds sneller doen kloppen. VVH-iconen die ons nog steeds een glimlach op het gezicht doen toveren.

JOHN MOERINGS – EL ZAGOS, D’N BEITEL

(meer…)

Haastrecht- Nicolaas Boys 7-0

Het was zondag bij tijd en wijlen genieten op sportpark Wilgenoord. Haastrecht trad daar in de eerste wedstrijd om de districtsbeker aan tegen derde klasser Nicolaas Boys uit Nieuwveen.

Na een stroef eerste half uur maakte de formatie van Jack Harmsen gehakt van de bezoekers en wonnen met 7-0. Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat Haastrecht een, qua scoreverloop, eenvoudige middag zou krijgen. De bezoekers uit Nieuwveen begonnen fel aan het duel en de Haastrechtse verdediging moest alle zeilen bijzetten om een snelle tegentreffer te voorkomen. Haastrecht rechtte de rug en kwam steeds vaker in de buurt van doelman Schouten. Na een klein half uur resulteerde dat in de eerste Haastrechtse treffer. De ongrijpbare Thijmen Raateland rondde een snelle uitval keurig af. Vervolgens kon het telraam uit de kast worden gehaald. Via doelpunten van Kelvin Poot, nogmaals Raateland en Lars Harmsen (2x) gingen de ploegen met een 5-0 stand rusten. Na de thee was het wederom Thijmen Raateland die het net wist te vinden. Het mooiste doelpunt van de middag kwam op naam van Niels Mulder. Met een fraaie lob wist hij doelman Schouten kansloos te laten.

Prijzenpakkers van JO9-2 draaien warm voor competitiestart

Het is inmiddels september en daarmee zijn de vakanties achter de rug, de scholen weer begonnen en is het huttendorp weer afgebroken.

Tijdens de vakantie hebben de trainers, leiders en jeugdcoördinatoren echter overuren gedraaid om nieuwe teamindelingen te maken, vrijwilligers voor verschillende taken te vinden en om oefenprogramma’s te maken. De randvoorwaarden voor een mooi seizoen zijn daarmee aanwezig. Nu komt het aan op de werklust, het talent en het geluk van de teams.

(meer…)

Bemoedigende start van vernieuwd 2e!!!

V.V. Groeneweg 2 – VVH 2   1 – 1 (1 – 0)

Voor het 2e elftal van VVH, dat vorig seizoen na een “Houdini-act” via de nacompetitie zich wist te handhaven in de Res. 1e Klasse KNVB, is het nieuwe seizoen inmiddels ook weer begonnen.

(meer…)

EEN BETERE KEEPER WORDEN?

Droom jij er ook van om die bal uit de kruising te pakken?

Marvin Straver, al diverse seizoenen keeper van Jodan Boys 1, start vanaf vrijdag 15 september 2017
met zijn eigen keepersschool. Hier leer je alle technieken en basisregels om een betere keeper te
worden. Het is een 10-weekse keeperscursus waarbij je alle aspecten van het keepen in
wedstrijdgerichte oefenvormen traint. Deze cursus is voor zowel jongens als meisjes van 6 tot en
met 18 jaar. De trainingen worden gehouden op vrijdagmiddag en -avond op het voetbalveld van
RVC’33, Kaagplein 15 in Reeuwijk-Dorp.
Wil je meer weten? Neem contact op met Marvin Straver T: 06 – 48 22 16 52
E:    straverkeepersschool@gmail.com
Facebook: Straver Keepersschool

OPROEP aan VRIJWILLIGERS

Ondanks de inzet van veel vrijwilligers binnen VV Haastrecht, waar we ontzettend blij mee zijn, hebben we helaas nog niet alle vacatures in kunnen vullen.

Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leden, ouders of andere betrokkenen die meer willen doen voor VVH. Vele handjes maken licht werk! Er zijn diverse vacatures die we snel in willen vullen:

Trainers voor de volgende teams: JO17-2 – 2 trainers JO15-2 – 2 trainers / hulptrainers MO15-1 – 2 enthousiaste trainers/trainsters, voor een groep meiden met potentie JO13-3 – 1 trainer/hulptrainer die de staf komt versterken JO11-4 – 1 enthousiaste trainer voor deze leergierige spelersgroep JO9-3 – 2 trainers die het leuk vinden deze jonge spelers te trainen en te begeleiden JO8-1 – 1 trainer die zorgt voor veel voetbalplezier bij deze jeugdige spelers We zijn ook blij met mensen die 1x per week (of wellicht om toerbeurt) willen helpen.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat alle spelers en speelsters 2x per week kunnen trainen!!

Commissiedienst: Wij zijn op zoek naar gastvrouwen en gastheren die onze poule op zaterdagmorgen/middag komen versterken. Je ontvangt de leiders en scheidsrechters in de commissiekamer, biedt ze wat te drinken aan en voorziet ze van informatie m.b.t. de kleedkamer- en veldindeling.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar tc@vvhaastrecht.nl De groeps-coördinator neemt dan z.s.m. contact met je op.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Technische Commissie VV Haastrecht

De Voetbal.nl app, live & kicking

De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer.

(meer…)

Veldindeling trainingen seizoen 2017-2018

veldindeling trainingen 2017-2018

Klik op bovenstaande link voor de veldindeling trainingen 2017-2018

 

 

GEZOCHT: Assistent scheidsrechter selectie-elftallen

Voor het komende seizoen is de TC/Het bestuur van VVH nog naarstig op zoek naar een persoon/personen die de functie van assistent scheidsrechter (ook wel grensrechter genoemd) zou willen bekleden bij het 1e elftal van VVH (uitkomend in de 3e Klasse KNVB), of bij het 2e elftal van VVH (uitkomend in de Res. 1e Klasse KNVB . Het gaat in dit geval dus om de selectie elftallen bij de heren van VVH!!!!

 

Valencia voetbalkamp groot succes…… bekijk hier de foto’s!

EPISCHE VOETBALLERS: Danny van Oudshoorn – DE NIEUWE KLUIVERT

Zo eens in de zoveel tijd een verhaal over een epische Haastrechtvoetballer; een lofzang over een speler uit vervlogen tijden. De helden die onze harten nog steeds sneller doen kloppen. VVH- iconen die ons nog steeds een glimlach op het gezicht doen toveren.

(meer…)

Seizoen 2017/2018: Zelf inroosteren bar- en keukendiensten

Afgelopen jaren heeft de barcommissie elke week vrijwilligers ingeroosterd voor de bar- en keukendiensten. Om beter aan te kunnen sluiten bij ieders wens om zelf een datum te kunnen bepalen, hebben we een systeem gevonden waarbij ieder lid met een inlogcode zelf een dienst kan vastleggen.

  (meer…)

VVH 2 blijft in de 1e Klasse! Venijn zit in de staart……….

Nacompetitie (herkansing):

 

VVH 2 – SV Charlois 2   1 – 1 (0 – 1) (VVH wint na verlenging 2 – 1)

VVH 2 blijft in de 1e Klasse! Venijn zit in de staart……….

 

Een lang seizoen kwam donderdagavond 8 juni j.l. in Capelle a/d IJssel op het sportcomplex van CVV Zwervers “eindelijk” tot een einde voor het 2e. In de beslissingswedstrijd op neutraal terrein moesten onze mannen na 26 competitiewedstrijden en 5 nacompetitie duels (waarvan de laatste 3 in 8 dagen!) proberen om zich te handhaven op het niveau van de Res. 1e Klasse KNVB, waarop we ons voor het eerst in de clubhistorie dit seizoen mochten presenteren. En gelukkig liep het allemaal toch nog goed af, was het “eind goed, al goed” en was “de cirkel rond” aan het einde van dit memorabele seizoen. Je Maintiendrai (het feuilleton van de laatste maanden) is bewaarheid geworden!

Maar wat was het een zenuwslopende partij en hoe dicht zijn we bij een (onterechte) nederlaag geweest……………….

(meer…)

Geel/Zwart sponsordiner 1 juni met gastspreker John van Zweden groot succes!

Sponsors zijn belangrijk voor een voetbalclub. Vandaar dat de sponsorcommissie de organisatie op zich heeft genomen voor een geel/zwart diner waarbij het 1e elftal zorgde voor het uitserveren van de heerlijke driegangen diners. De kantine was geheel omgebouwd tot een echt restaurant met plaats voor 100 gasten. De diners werden verzorgd door 2 lokale restaurants: het Witte Hof en de IJsselborgh. Een selectie van het eerste elftal serveerde enthousiast de diners uit en zorgden dat de glazen van de sponsors altijd gevuld waren met de beste wijnen van Van Welie. Hoogtepunt van de avond was de gastspreker, John van Zweden, ook bekend als de behangkoning. Zijn aanstekelijke humor en enthousiaste verhaal over zijn investering in de Engelse voetbalclub Swansea City was prachtig om bij te wonen! Wij willen alle sponsoren hartelijk danken voor de gezellige avond en wellicht is een jaarlijkse traditie geboren! De Sponsorcommissie van VV Haastrecht.

 

    

 

Nacompetitie VVH 2 (2e ronde): “Lamlendigheid nekt VVH 2 in strijd om handhaving”

SV Den Hoorn 3 – VVH 2   5 – 0 (1 – 0)

VVH 2 – SV Den Hoorn 3   3 – 2 (1 – 1)

 

“Lamlendigheid nekt VVH 2 in strijd om handhaving”

 Het seizoen van ons 2e elftal duurt voort lieve lezers van dit feuilleton……………..

Na de over 2 wedstrijden verloren tweekamp tegen het Haagse SV Den Hoorn, wacht nu a.s. donderdagavond in Capelle a/d IJssel op neutraal terrein SV Charlois 2 uit Rotterdam voor een herkansing om handhaving in de Res. 1e Klasse KNVB af te dwingen.

(meer…)

VVH 2 – GSC ESDO 2 12 -1 en 0-7 nacompetitie (deel 1& 2)

Je maintiendrai (deel 13) – Scorebord raakt oververhit op Wilgenoord

Toeschouwers die afgelopen zondag in de laatste 10 minuten van het eerste nacompetitieduel om handhaving in de Res. 1e Klasse KNVB pas aan kwamen lopen, dachten ongetwijfeld dat er een spannende pot met een 1 – 1 tussenstand aan de gang was……. De realiteit was op dat moment echter dat de score op dat moment reeds was opgelopen tot 11-1 in VVH voordeel. Vlak voor tijd zou de eindstand zelfs nog bepaald worden op 12-1!!!! Het scorebord was noodgedwongen overnieuw begonnen!!!!

(meer…)

Uitnodiging VVH Familiedag voetbalseizoen 2016 – 2017

Zaterdag 1 juli is er een gezellige VVH familiedag als afsluitingsfeest van het voetbalseizoen 2016 – 2017, met diverse activiteiten voor het hele gezin.

(meer…)

VVH JO9-5 laat zich seizoenstoetje goed smaken met toernooizege

De competitie is al enige weken klaar, maar de talenten hebben zich onverminderd hard ingezet tijdens de trainingen. Dit in de wetenschap dat er op 20 mei nog een toernooi op het programma stond. De ploeg was uitgenodigd om te strijden om de bekers bij RVC’33 in de poule van JO9-4.

(meer…)

Het “nieuwe” pupillenvoetbal

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen, meer dribbelen, meer schieten, meer samenspelen en meer zullen scoren. Dit alles draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau. De nieuwe wedstrijdvormen worden in twee jaar, stapsgewijs ingevoerd. Er wordt de komende twee jaar tijd genomen om de vernieuwingen zorgvuldig in te voeren.

(meer…)

R.K.S.V. Excelsior’20 2 – VVH 2 0 – 0 (0 – 0)

Je maintiendrai (deel 12) – Begroting Don Leo niet sluitend…………..

In de winterstop van dit seizoen werd er door de technische staf en een aantal bepalende vedettes van het 2e een afspraak gemaakt. Don L. sprak de profetische woorden “ik denk dat we 30 punten nodig hebben voor directe handhaving in dit seizoen” . Vervolgens werd de afspraak gemaakt dat we daar voor zouden gaan.

Afgelopen zondag moest daarvoor een punt binnengesleept worden bij het Schiedamse Excelsior’20 dat het kampioenschap in de Res. 1e Klasse binnen kon slepen! Uiteindelijk werd de kampioen op een keurige 0 – 0 gehouden, maar achteraf bleken de 30 punten helaas niet voldoende.

(meer…)

Haastrecht puilt uit na behalen titel

Op een enkele schermutseling na (een spaarzame vechtpartij, een paar vuurwerkbommen) verliep het kampioensfeest van Haastrecht 5 vanmiddag en -avond feestelijk.

(meer…)

VVH 2 – CVV De Zwervers 2 1 – 6 (1 – 3)

Je maintiendrai deel 11 – ” Sunday, bloody Sunday”

Wat een superzondag had moeten worden, is op een groot drama uitgelopen voor het 2e. De wedstrijd waarin de handhaving in de Res.1e Klasse veilig gesteld had moeten worden tegen directe concurrent Zwervers werd ruimschoots verloren, alle overige concurrenten haalden wel (on)verwachte punten, waardoor we nu op een nacompetitie plaats staan en we haalden de eindstreep met slechts 9 man! Kortom, een rampzalige zondag .

(meer…)

Haastrecht JO19-1 schrijft geschiedenis door kampioen te worden in de 1e klasse

Afgelopen zaterdag 29 april zijn de jongens van Haastrecht JO19-1 (A1) kampioen geworden door Alphense Boys met 2-1 te verslaan. Wekenlang zag het er al een (beetje) naar uit, maar afgelopen zaterdag gebeurde het dan eindelijk. 

  (meer…)

VVH 2 – VELO 2 0 – 0 (0 – 0)

Je maintiendrai ( deel 10) – mini stunt tegen kampioenskandidaat!

Het 2e heeft voor een kleine stunt gezorgd door tegen het Wateringse VELO een punt op Wilgenoord te houden! Met een selectie van liefst 16 man viel er voor de technische staf vandaag iets te kiezen. Net als tegen Slikkerveer trad het 2e aan met een goed uitgebalanceerd middenveld en er werd gehoopt op een wedstrijdverloop waarin VELO lang van scoren afgehouden zou kunnen worden. Dat lukte wonderwel. In de eerste 45 minuten kregen de gasten slechts 1 grote mogelijkheid, waarbij André bekwaam redde. Verder kon VVH zelf ook nauwelijks gevaarlijk worden, ondanks de 3-mans voorhoede.

(meer…)

Romeo Rietveld en Melvin Dupper winnen Bos en Water FIFA toernooi

Afgelopen vrijdag 28 april heeft de jeugd activiteitencommissie het Bos en Water FIFA toernooi georganiseerd bij VVH. In totaal waren er 38 deelnemers die de strijd met elkaar zijn aangegaan. Wat een fanatiekelingen!!! 

Allen vol energie, met uiteenlopende uitslagen, want iedereen wilde winnen. Kortom het was een zeer geslaagde avond met een hapje en een drankje. 

 De spannende finale werd gespeeld door Everton – Chelsea. Chelsea heeft met een 0-2 overwinning gewonnen.

 De winnaars van het toernooi zijn: 

Romeo Rietveld en Melvin Dupper

Op de tweede plaats zijn geëindigd:

Dennis Kalmeijer en Joep Wijnands

Allemaal van harte gefeliciteerd.

Wij willen de sponsor bpd, de organisatie, de barcommissie, de deelnemers en natuurlijk de supporters hartelijk bedanken. 

Zonder jullie was het niet zo’n succes geworden. Bedankt!

Het bestuur.

 

RTV Krimpenerwaard Sport zondag live vanaf Wilgenoord!

Komende zondag 30 april staat weer de kraker, en in de volksmond genoemde ‘El Vlistico’, tussen Haastrecht en Stolwijk op het programma.

Reden genoeg voor de sportploeg van RTV Krimpenerwaard om er op uit te trekken en neer te strijken op ons sportpark Wilgenoord!

Vanaf 13.00 uur wordt er met trainers, bestuursleden en echte kenners vooruitgeblikt op de voormalig Vlister derby.

Vanaf 14.00 uur wordt de wedstrijd live verslagen via de zender die te ontvangen is op 106.6 FM of via TuneIn.

 

V.V.Slikkerveer 2 – VVH 2 1 – 1 ( 1 – 1 )

Je maintiendrai (deel 9) – Sudoku voor het 2e.

Beste lezers,

In verband met een korte trip van uw reporter naar het mooie Ameland, heeft het onderstaande verslag enige vertraging opgelopen. Toch wilde ik jullie ook dit keer het wedstrijdverslag niet onthouden…………

(meer…)

VVH JO9-5 sluit competitie af in Oudewater

De zon wint aan kracht, het gras wordt groener en de temperatuur aangenamer. Maar helaas ondervinden de helden van JO9-5 een van de nadelen van kunstgras, de wedstrijden gaan bijna altijd door. Dus waar in de winter de talenten dik ingepakt op het veld stonden, mochten ze in en tegen Oudewater in zomers tenue afsluiten. En dat is toch wel vroeg in het voorjaar.

(meer…)

Epische voetballers; REMCO SNUVERINK – SNUF, DE IDEALE SCHOONZOON

Zo eens in de zoveel tijd lees je hier eens een verhaal over een epische Haastrechtvoetballer; een lofzang over een speler uit vervlogen tijden. De helden die onze harten nog steeds sneller doen kloppen.

VVH-iconen die ons nog steeds een glimlach op het gezicht doen toveren.

2.REMCO SNUVERINK – SNUF, DE IDEALE SCHOONZOON.

Sinterklaas. Eerste Kerstdag. Tweede Kerstdag. Liefst nog een derde erachteraan. Oud en Nieuw. De feestelijke decembermaand is onmiskenbaar de favoriete tijd van het jaar voor Remco Snuverink. Als ideale schoonzoon voelt hij zich als een vis in het water tijdens alle familiaire activiteiten.

(meer…)

JO11-2 wordt 1e bij het VV Schoonhoven paastoernooi

JO11-2 wordt 1e bij het VV Schoonhoven paastoernooi.

Een goede 2e plaats was er voor de JO11-4

 

VVH 2 – Antibarbari 2 0 – 6 (0 – 3)

Je Maintiendrai (deel 8) – “Frustratie viert hoogtij bij VVH 2”

Er zijn van die dagen, die je het liefst weer zo snel mogelijk zou willen vergeten. Dit war er zo eentje voor ons 2e elftal. Tegen het hooggeplaatste Antibarbari 2 uit Rotterdam (no. 3 op de ranglijst) was er vooraf nog vooral hoop op 1 of zelfs meerdere punten, maar de wedstrijd liep uit op een grote teleurstelling.

(meer…)

Haastrecht 5 maakt het nu wel heel spannend

Haastrecht 5 verspeelde afgelopen zondag kostbare punten uit bij Nieuwerkerk en moet nu elke wedstrijd tot het einde winnen om nog kampioen te worden. Rik Versluis schrijft in zijn wekelijkse column over de wisselvalligheid van VVH 5.

(meer…)

VVH JO9-5 zet opgaande lijn voort

De dag begon met een lied, gezongen uit volle borst. Er was met een goede zangpartij namelijk een traktatie te verdienen. Sebastiaan mocht weer een jaar ervaring bijschrijven en liet zich met een brede lach toezingen door zijn ploeggenoten. En het mag gezegd worden, dat deden ze met overtuiging. Snel daarna moest de focus weer verlegd worden naar de wedstrijd die aanstaande was. VEP was de tegenstander vandaag en na de ruime uitnederlaag hadden de helden wat recht te zetten. Sem werd node gemist, maar ook met 8 talenten was het vertrouwen groot ondanks dat VEP 7 plaatsen hoger op de ranglijst stond.

(meer…)

VVH JO9-5 wint 2e helft met 0-1

De KNVB kent rond het Nederlands elftal organisatorische problemen en daarbij acteren de bobo’s niet altijd even doortastend. Maar bij het competitieprogramma voor de JO9-5 zijn ze echter onverbiddelijk, zaterdagochtend 1 november 8.30 uur (!!) diende Bergambacht JO9-4 tegen VVH JO9-5 gespeeld te worden.

(meer…)

PSV Poortugaal 2 – VVH 2 1 – 1 (0 – 0)

Je maintiendrai (deel 7) – “Arbeid adelt !”

 “Ja, Den, het komt helemaal goed. Ik heb de Tom Tom ingesteld op Poortugaal en niet op Slikkerveer !” De oplettende lezer zal gezien hebben dat Don L. in zijn vorige wedstrijdverslag verwees naar een wedstrijd tegen Slikkerveer op deze zondag, maar dat we toch echt gespeeld hebben tegen Poortugaal. Het was captain Den die mij wees op dit hiaatje, maar gelukkig stonden we keurig op tijd op de mooie accommodatie van PSV Poortugaal deze zondag…………

(meer…)

Bos en Water FIFA toernooi

Drukwerk

Op 28 april organiseren we de 1e editie van het Bos en Water FIFA toernooi bij Voetbal Vereniging Haastrecht. Dit toernooi is voor de C, B en A jeugd.

We spelen dit FIFA Toernooi op de Playstation 4. Tijdens het FIFA Toernooi wordt 2:2 gespeeld, dus zorg dat jij en je teamgenoot ingespeeld zijn op elkaar. Voordat we starten met het toernooi, krijgt iedereen een speelnummer. Via de loting wordt je ingedeeld op het scorebord. Vervolgens barst de strijd los! Eindig je bij de eerste twee. Dan mag je deelnemen aan de finalewedstrijden. Als een echte FIFA koning moet je dan de zenuwen in bedwang houden, om uiteindelijk de winnaar te worden.

Veel succes en meld je snel aan via:

http://dutchgamemasters.nl/inschrijven-19-maart-v-v-haastrecht/

Vermeld je naam, leeftijd en je speelmaat.

Valencia voetbalkamp 13 t/m 15 juli

Valencia CF Voetbalkamp deze zomer bij VV Haastrecht!
Van 13 t/m 15 juli 2017 is Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, te gast bij VV Haastrecht.
Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar, van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers.  Je leest er alles over op www.valenciavoetbalkamp.nl

Epische voetballers

Zo eens in de zoveel tijd lees je hier eens een verhaal over een epische Haastrechtvoetballer;  een lofzang over een speler uit vervlogen tijden. De helden die onze harten nog steeds sneller doen kloppen.

VVH-iconen die ons nog steeds een glimlach op het gezicht doen toveren.

 

 1. ARJAN BRAND – DE SPIJKER, POPEYE

 

Het tanige gestalte van de rechtsback doet aan niets denken aan de opgepompte verdedigers die we iedere week in de Premier League voorbij zien komen. Blijkbaar had je eind jaren negentig geen spiermassa nodig om de aanvallers van de tegenstander uit te schakelen. Van brute kracht moest de vleugelverdediger uit Haastrecht het niet hebben. Arjan zocht zijn heil in de kunst van het bal afpakken en toonde zich nimmer twijfelachtig als de wedstrijd daarom vroeg. Met zijn uitschuifbare benen zat de gespierde back overal tussen. Onmiskenbaar als het moest, flegmatiek als het kon, maar altijd in dienst van de ploeg.

Brand was voor d’n duvel niet bang. In Arjans geboorteplaats, Haastrecht, golden in de jaren negentig van de vorige eeuw de wetten van de jungle. De voetbaljeugd had niet de beschikking over voetbalscholen, aangepaste lesroosters en trainingscomplexen met kunstgras. Als je aardig kon voetballen, lag lang niet altijd een zorgeloze carrière als selectievoetballer in het verschiet. Zo ook bij Arjan. De slungelige tiener werkte zich dan ook het snot voor de ogen op de familieboerderij.

Arjan heeft het boerderijleven ,- een hardwerkend leven-,  nooit voorgoed achter zich gelaten. De geharde Hollander verwerd namelijk tot een eenmanssloopbedrijf en specialiseerde zich in het uitdelen van tackles. Spijkerharde tackles. Arjan liet zijn benen spreken.

In de jaren die volgden smeedde de kraanmachinist van Firma Aantjes een imposante loopbaan aan elkaar. Gedecideerd klom Arjan steeds een trapje hoger. Via de A1, Haastrecht 2, Haastrecht 1 en Haastrecht 4 speelt hij nu zijn wedstrijdjes voor het vijfde elftal van de geel-zwarten.

Voetbal zit Arjan in het bloed. De beste man voelt zich heden ten dage nooit te goed om zijn mening te spuien over allerhande voetbalzaken. Of om – als de nood aan de man is – zijn lievelingstrainer Joos van der Vlist uit de brand te helpen. Arjan komt van ver, maar is een geboren kampioen. Ook al vertoeft de veldspeler Brand nu nog in de lagere regionen van het amateurvoetbal, niemand twijfelt eraan dat hij ooit zijn opwachting zal maken, als assistent-trainer van Van der Vlist, in hogere regionen van VV Haastrecht. Het staat in de sterren geschreven.

Zonder Arjan had Haastrecht 4 immers nooit kampioen geworden in het seizoen 2014/2015. ‘Zonder Arjan geen Strooier, zonder Arjan geen Ivo en zonder Arjan geen Van Oudshoorn. Zonder Arjan geen majestueuze goal van de geslepen spits Edwin den Boer in de wedstrijd tegen Alphen 4; 0-4 (seizoen 2014/2015)’.

Vanwaar deze boude uitspraak?

Kijk, en oordeel zelf. Het zij zo, misschien was het Strooier die de bal vanaf rechts diagonaal croste of was het Straver die hem heerlijk teruglegde op Den Boer. Maar waar begon echter deze beroemde aanval? Inderdaad. Bij ‘ De Spijker’. Het was Arjan Brand die het middenveld opstoomde, volledig in de geest van De Hollands School een man-meer-situatie creëerde en het leer afleverde bij een speler met hetzelfde tricot om het lijf. Denk daar maar eens over na. We mogen de kraanmachinist en zoon van een boer op onze blote knieën bedanken.

 

Bedankt Arjan!

LAATSTE TRAININGEN F- en E pupillen

De winterstop is aangebroken dus gaan de trainingen voorlopig ook even stoppen.

Voor de pupillen zijn de laatste trainingen:

F- pupillen: maandag 19-12-2016

E- pupillen: dinsdag  20-12-2016

 

F5 piekt voor Kerst

img_9095

De eerste Kerstmarkten zijn achter de rug, versierde kerstbomen zorgen voor sfeer in huis en de donkere dagen voor Kerst zijn duidelijk zichtbaar in het weerbeeld. Maar voordat de tafels tijdens Kerst worden gevuld met culinaire hoogstandjes en misbaksels van overenthousiaste hobbykoks, stond eerst nog VVH F5 – Rohda ’76 F5 op het programma.

 

De stressbestendigheid van de leiders werd deze week opnieuw getest, maar van een laatkomer krijgen ze inmiddels geen verhoogde hartslag meer. Nieuwe ervaring voor de selectie was wel dat de veldverlichting aanging. Maar ook dit leek de spelers niet uit hun concentratie te halen. Winst hadden ze voor ogen en de winst zouden ze binnenhalen ook. De motiverende woorden voor de wedstrijd (chips bij winst J) leken hun effect niet gemist te hebben.

img_9048

De ploeg begon sterk aan het duel en overrompelde Rohda met snel en behendig spel. Moos kon als keeper zowaar gesprekken met het publiek aanknopen. Welgeteld 1 bal kreeg hij te verwerken en die pakte hij vol bravoure met één hand. Voor het vijandige doel was echter veel meer te beleven. Binnen 10 minuten werd de score al geopend. Kaine veroverde de bal om het middenveld en kon de vrijstaande Sem aanspelen. Met zijn opening over rechts kon Amel de diepte in worden gestuurd. Zijn voorzet was op maat. Thomas liet de bal vallen op Tim en die rondde af met een bekeken schuiver af, 1-0. De ploeg rook daarmee de kans op een mooie overwinning en zette extra aan. Opnieuw volgde een aanval over veel schijven: Amy rukte op langs de lijn en wist, na een een-tweetje met Sebastiaan, Sem te bereiken. Zijn afgemeten voorzet werd door Tim tegen de touwen gewerkt, 2-0. Met deze ogenschijnlijk comfortabele voorsprong was de rust aangebroken. In de kleedkamer leek het of de overwinning al binnen was en de roep om chips klonk luid.

 

Ondanks de waarschuwingen leken de vedettes van F5 toch wat nonchalant aan de tweede helft te beginnen. Veel spelers leken zich vooral te concentreren op de te maken chipskeuze na afloop. Daarbij had Rohda tactisch ingegrepen en een spits ingebracht die zich zelf voor het Haastrechtse doel posteerde. Veel F5-spelers leken zich echter voornamelijk bezig te houden met het aanvalsspel. Deze onoplettendheid gaf Rohda de kans puntgave counters op te zetten, en met succes. Al vroeg in de tweede helft schoten zij de 2-1 achter Sebastiaan, die Moos onder de lat had afgelost. Desondanks leek dit weinig aan de onderschatting weg te nemen. De 2-2 hing dan ook in de lucht…..een levensgrote kans volgde toen een Bodegraafse aanvaller door de verdedigingslinie brak en opstoomde richting Sebastiaan. Het publiek hield de adem in……….Maar Sebastiaan wachtte niet af en spurtte zijn doel uit om zich met gevaar voor eigen leven op de bal te storten. De zucht van verlichting was duidelijk hoorbaar op sportpark Wilgenoord.

 

Het gevaar was nog altijd niet geweken. Uit de volgende aanval leek Rohda opnieuw een grote kans te krijgen. Totdat Thomas zijn welbekende rush inzette, maar dit keer om te verdedigen. 30 meter werd afgelegd in een tijd waar Usain Bolt jaloers op zou zijn. En zo bleek het vorige week aangekondigde ‘driemaal is scheepsrecht’ uit te komen . Thomas kwam net op tijd om een vrije schietkans te voorkomen. Vanaf dat moment herpakte F5 zich en werd Rohda onschadelijk gemaakt. Vanessa wist snel daarna Tim in stelling te brengen en deze aarzelde geen moment om zijn eerste hattrick te maken, 3-1. Daarmee zaten de punten in de spreekwoordelijke tas. En uiteraard kan dan om 10.00 uur in de ochtend chips niet ontbreken!

 

Zo voor de Kerst is het ook nog tijd om de balans op te maken ten aanzien van doelpunten en assists:

Doelpunten:

 • Tim                        4
 • Nick                      4             (Nick is inmiddels verkocht aan F3)
 • Kaine                    1
 • Moos                   1
 • Sebastiaan         1

Assists

 • Amy                      3
 • Vanessa              2
 • Amel                    2
 • Sem                      2
 • Thomas               2

 

Kijkend naar de stand kunnen we met trots vast stellen dat de dames en heren van F5 zich kranig weren in de 11e klasse. En trots kunnen we zeker zijn op het plezier, enthousiasme en fanatisme wat onze helden elke week weer op het veld laten zien op maandag, woensdag én zaterdag! Elke week leren ze bij, laten ze nieuwe trucjes zien en wordt het voetbal steeds beter! Dat belooft wat voor de tweede seizoenshelft…

Haastrecht JO17 gaat met een goed gevoel de winter in !

floreant-logo

Na twee nederlagen op rij zijn we teruggevallen naar de 6e plaats en moeten we vandaag op bezoek bij Floreant JO17-1, dat in onze poule pas 3 verliespunten heeft . Om bovenin mee te blijven doen moeten we dus absoluut winnen. Twan is vrijgesproken voor zijn rode kaart bij Altior, maar is afwezig vanwege de 50e verjaardag van onze voorzitter, die dat zonder enig schaamtegevoel schijnt te vieren in het verloederde 020 en Dustin is afwezig vanwege werk. Koen en Frank zijn allebei licht geblesseerd , zodat onze wisselmogelijkheden beperkt zijn.   We beginnen moeizaam aan de wedstrijd en worden ver teruggedrongen door Floreant, maar dat levert niet meer op dan twee schoten van afstand, die over en naast gaan. Voorin kunnen wij nauwelijks een bal vast houden, maar na ruim tien minuten komen we er eindelijk een keer goed uit en dan is het meteen raak. Harm verdedigt uit op Wessel, die Kelvin op rechts wegstuurt. De grensrechter vlagt voor buitenspel, maar dat is het zeker niet en na de voorzet van Kelvin staat Yassan opeens vrij aan de linkerkant. Via de keeper van Floreant verdwijnt zijn schot in de rechter benedenhoek en komen wij tegen de verhouding in met 1-0 voor.

Drie minuten later is het weer raak, wanneer Aaron zich op rechts lijkt vast te lopen tussen twee tegenstanders. De actie waarmee hij zich vrij speelt is al fraai, maar zijn voorzet is nog mooier en bij de tweede paal is Yassan er dan opnieuw als de kippen bij om de 2-0 binnen te tikken.

Floreant zet wel weer aan, maar dat leidt nauwelijks tot echte kansen en bij een paar corners blijkt Lucas vandaag absoluut de baas in zijn strafschopgebied te zijn. Het lijkt even gevaarlijk te worden bij een vrije trap op de rand van het strafschopgebied na een licht duwtje van Bilal, maar ook die vrije trap is een prooi voor Lucas. Aan de andere kant komen we er nog een keer goed uit via Kelvin en Wessel, die terug legt op Harm, maar zijn schot wordt net door de keeper van Floreant gepakt. Even later lijkt Yassan zelfs de 3-0 op zijn schoen te hebben, maar hij kan opnieuw vrijgelaten na een hoge voorzet vanaf rechts de bal net niet goed onder controle krijgen.

We maken ons al op om met 2-0 te gaan rusten, maar daar denkt Wessel anders over, want van ruim 20 meter besluit hij de bal op doel te schieten en zijn schot ploft net onder de kruising zo in de rechter bovenhoek. We gaan met 3-0 rusten maar durven ons nog niet rijk te rekenen.

Na rust is er eerst weer een offensief van Floreant, maar dat is allemaal leuk voetbal tot aan het strafschopgebied, maar levert geen enkele kans op en 10 minuten na rust is de wedstrijd eigenlijk al beslist, wanneer de bal na een corner wordt doorgekopt door Tygo en Aaron van dichtbij kan binnenschieten en ons daarmee op 4-0 zet.

Het wordt dan wat grimmiger in het veld , vooral omdat de spelers van Floreant zich nogal gefrustreerd tonen over de grote achterstand. Het is dan zaak om vooral rustig te blijven, maar helaas lukt dat niet , want na wat geduw en getrek achterin, wordt er ineens een rode kaart getoond aan Alwin, die volgens de scheidsrechter zou hebben nagetrapt, terwijl hij zelf claimt juist het slachtoffer te zijn. Het wordt dus weer afwachten hoe de KNVB daar over denkt en in het veld moeten we nog ruim 20 minuten zien stand te houden met 10 man. Zelfs dan krijgen wij de beste kansen, want na een vrije trap van Kelvin staat Tygo opeens vrij voor het doel, maar schiet hij de bal tegen de keeper aan.

Even later plukt Lucas weer een hoge voorzet uit de lucht en besluit hij tot een lange uittrap. Wessel komt als winnaar uit het sprintduel met zijn directe tegenstander en kan de bal met buitenkant rechts net langs de keeper van Floreant tikken, waarmee we op 5-0 komen.

Kort voor tijd komt de bal na een slippertje bij ons achterin opeens voor de voeten van de linksbuiten van Floreant, die de bal in de hoek langs Lucas schiet en daarmee de eindstand op 1-5 bepaalt.

Een prachtige overwinning van onze jongens, die ons terugbrengt op de 3e plaats in deze competitie, waar misschien wel 5 teams mee kunnen doen in de strijd om de titel. En hoewel het vandaag vooral een knappe collectieve prestatie was, toch even wat extra complimenten. Bilal mag dan zelf een merkwaardige voorkeur hebben voor Barcelona, maar hij stond vandaag echt te verdedigen als Varane van Real Madrid. Van Aaron weten we natuurlijk al dat hij heel goed kan voetballen, maar vandaag liet hij dat ook echt zien en Yassan zag zijn aanstekelijke enthousiasme vandaag eindelijk beloond worden met 2 mooie goals.

JO17 gaat met een goed gevoel de winterstop in en wie weet wat er dan in de tweede seizoenshelft allemaal nog mogelijk is. We gaan het zien!

Een aandachtige toeschouwer

Haastrecht- Gouderak 4-1

20161211_151140

Haastrecht 1 won zondag met 4-1 van Gouderak. Door de overwinning is de ploeg nu de koploper in de tweede periode.

(meer…)

WINST 4 DECEMBER HEREN 1: AMMERSTOL -HAASTRECHT 1-5!

Haastrecht 1 heeft de uitwedstrijd tegen Ammerstol met 1-5 gewonnen. Bij rust stond de ploeg van Jack Harmsen al met 1-3 voor.

Lees het volledige verslag door op onderstaande link te klikken:

https://kijkopijsselstreek.nl/nieuws/zondagvoetbal-4-december.html

INSCHRIJVEN ZAAL VOETBALTOERNOOI 27&28 DECEMBER

Op dinsdag 27 (pupillen) en woensdag 28 december (junioren) vindt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer plaats. Voor de mini en maxi stars en bij de JO 9 en 11 zoeken wij nog een aantal ouders die ons kunnen helpen dus geef u op! Meedoen aan het zaalvoetbaltoernooi kost € 2,50.pp. Dit kun je samen met het inschrijfformulier in een gesloten envelop inleveren in de gele bus van de jeugd activiteitencommissie in de kantine. (ONDER HET GROTE SCHERM).

Formulier graag inleveren vóór 18 december! Klik op onderstaande link en print het inschrijfformulier:

inschrijfformulier-zaalvoetbaltoernooi-2015-2

inschrijfformulier-zaalvoetbaltoernooi-2016-junioren

GERT VERSTEEG ERELID VVH!

Gert Versteeg benoemd tot erelid…………….

Tijdens de jaarvergadering die op dinsdagavond 29 november j.l. plaatsvond in ons clubhuis op “Nieuw Wilgenoord” is Gert Versteeg door het bestuur en de leden van onze club benoemd tot erelid.

Stomverbaasd, maar blij verrast, bemerkte Gert pas halverwege de inleidende toespraak van voorzitter Bas Hoogendoorn, dat hij het “haasje” was.

Echtgenote Janneke en de 3 dochters van Gert waren bij deze feestelijke huldiging ook aanwezig en Gert mocht zich de versierselen die toebehoren aan een erelid van VVH op laten spelden door Janneke.

Gert is al sinds mensenheugenis bestuurslid. Tijdens de vergadering werd er melding van gemaakt dat hij met de functie van secretaris per direct zal stoppen, maar gelukkig voor ons zal hij er in ieder geval nog 1 jaar aan vast knopen als “algemeen bestuurslid”. Gert is vanaf zijn jeugd lid van ons cluppie en heeft als actief speler in de jeugdelftallen, maar ook in het 1e elftal gespeeld. Verder is hij nog altijd voorzitter van de commissie Normen en Waarden van VVH. Hij is een graag geziene gast bij andere verenigingen en vertegenwoordigt VVH als een uitmuntend geel-zwart ambassadeur.

Naast Gert nam ook penningmeester Walter Groenendijk afscheid van het bestuur van VVH. Walter is in de afgelopen “bouw” jaren een belangrijke schakel geweest in het financiële reilen en zeilen van de club. Door de vinger aan de pols te houden en zuinig maar rechtvaardig om te springen met de geldmiddelen van de club, is VVH ook nu nog altijd een financieel kerngezonde vereniging! Walter zal overigens wel de ledenadministratie blijven behartigen en daar zijn wij ontzettend blij mee. Uit handen van het bestuur ontving Walter een mooie ruiker bloemen en een dinerbon.

In zijn openingswoord refereerde voorzitter Bas Hoogendoorn aan de belangrijkste gebeurtenissen uit het afgelopen seizoen 2015-2016. Daarna werd door de vergadering een minuut stil gestaan bij het overlijden van 2 bekende VVH leden, Map Doeland en erelid Johan Jansen.

In het vervolg van de vergadering werd door vice voorzitter Leo Honkoop en penningmeester Walter Groenendijk een toelichting gegeven op het financieel jaarverslag van de club. Ook daarin werd nog eens aangegeven dat de club er financieel goed voorstaat!

Oud voorzitter en erelid Gerard Versteeg was bereid gevonden om in een Europacup-achtige setting de nummers te trekken van de uitgelote “bouw obligaties”. Dit vond deze jaarvergadering voor het eerst plaats en zal in de komende jaren een terugkerend item vormen. Gerard deed dit, zoals verwacht, met verve!

Vervolgens werd een aantal jubilarissen gehuldigd. Mario Overbeek, Martin Breuer en John de Bruijn ontvingen de speld voor het 25-jarig lidmaatschap. Ad Versteeg ontving de speld voor het 50 (!) jarig lidmaatschap van VVH. Alle jubilarissen werden op de foto gezet met het bestuur en ontvingen nog een fraaie bos bloemen.

Vervolgens presenteerde Yolanda van Beek-Snel, namens haar reclame bureau, de nieuwe VVH website, die zij in opdracht van het bestuur van VVH in de afgelopen periode heeft gebouwd en ingericht. Als de voortekenen niet bedriegen zal de nieuwe site binnenkort “live” gaan en vanaf dat moment kan iedereen genieten van een bijzonder fraai vormgegeven website, waar wij veel plezier aan gaan beleven.

De voorzitter sprak na al dit positieve nieuws vervolgens zijn ergernis uit over het gemak waarmee leden van VVH de vele vrijwilligerstaken die bij de club uitgevoerd moeten worden links laten liggen. Leden komen niet op voor bardiensten of zeggen bijzonder laat en zonder geldige opgaaf van reden af voor het uitvoeren van de vele mogelijke vrijwilligerstaken.

Het bestuur gaat nu de drastische maatregel doorzetten om, in het geval iemand niet aan zijn vrijwilligersverplichtingen binnen de club voldoet, hiervoor een forse boete op te leggen en zelfs in het uiterste geval een verbod op te leggen voor het verder spelen van wedstrijden in zijn/haar team!

Overigens werd er door de voorzitter aan toegevoegd, dat deze maatregelen hopelijk niet genomen behoeven te worden door het bestuur.

Na de rondvraag, traditioneel afgesloten met een dankwoord aan vrijwilligers en bestuur door Gerard Versteeg, werd de jaarvergadering afgesloten door de voorzitter.

Het bestuur kijkt terug op een bijzonder geslaagde jaarvergadering.

Bestuur VVH

 15202718 1766786030237330 4353029604628639233 n Kopie15319304 1766786026903997 4731653045379005814 n Kopie

15241349 1766786033570663 8951934447020327307 n Kopie

0 – 0 NA KANSENREGEN IN DE 2e HELFT BIJ JO9-5

De intrede van het winterweer maakte het voor velen lastig om de laatste zaterdag van november onder de warme dekens vandaan te komen. Maar uiteindelijk vonden 8 jonge talenten een plekje in kleedkamer 1, de plek waar ze allemaal ooit hopen om te mogen kleden voor hun debuut in het vlaggenschip van v.v. Haastrecht. Tim werd rust gegund met het oog de kraker tegen Olympia en genoot van een weekendje Center Parcs. Na het bekende tactische praatje begonnen de dames en heren van F5 aan de warming up. De opkomende zon en een laagje vorst op het veld zorgde voor idyllische plaatjes, maar tijd om te genieten was er niet. De scheidsrechter stond klaar op wedstrijd te laten beginnen.

Het wedstrijdaffiche had gezorgd voor een ware stormloop op plekken langs veld 1. De statistieken van beide ploegen gaven de hoop een doelpuntrijke wedstrijd. De eerste helft werd echter voornamelijk een slag op het middenveld, waar Kaine, Amy en Thomas hun ziel en zaligheid in de strijd gooiden. Sem maakte na een goede trainingsweek zijn opwachting als keeper. Veel gebeurde er niet voor zijn neus, maar op de gevaarlijke moment kwam hij als een tijger uit zijn doel. Amel, Sebastiaan en Moos kenden een rustig ochtendje in hun defensieve werk. Aanvallend waren de momenten al even spaarzaam. De rappe Vanessa werkte hard, maar miste haar maatje Tim in de punt van de aanval. De rust werd dan ingegaan met een bloedeloze 0 – 0.

Net zoals voorgaande wedstrijd tegen DONK deed de limonade weer wonderen. Met groot enthousiasme werd begonnen aan de tweede helft. De ruimte tussen de linies werd groter en dit leidde voor beide ploegen tot een ware kansenregen. Zo zag Amy, die Sem als doelwachter had afgelost, na een snelle uitbraak van Cabauw de spits voor haar neus verschijnen. De jonge Cabauwenaar mikte de bal richting de linkerbovenhoek, maar Amy wist met een uiterste krachtsinspanning de bal uit het doel te houden. Langzaam sloeg bij beide partijen de vermoeidheid toe en zo ontstond nog meer ruimte op het veld. Thomas benutte deze ruimte met inzet van een lange solo. Kaine kwam mee naar voren in de hoop een breedtepass te mogen ontvangen, maar Thomas koos voor een machtig schot. Op wonderbaarlijke wijze wist de keeper van Cabauw echter de bal te keren. Na deze ultieme kans om drie punten voor F5 veilig te stellen, vond de scheidsrechter het tijd om de warme kleedkamer op te zoeken. Het publiek verliet hoofdschuddend Wilgenoord, niet-begrijpend hoe de brilstand kon blijven staan na zo’n mooie wedstrijd.

SINTERKLAAS OP VVH 30 NOVEMBER!

Beste Mini-maxi’s  en F-spelers,

Zoals jullie weten ben ik weer in het land.  Ook dit jaar zal ik de mooie nieuwe kantine van  de VVH aandoen. Natuurlijk komen mijn pieten ook. Komen jullie ook woensdagmiddag 30 november?? Ik zou het erg leuk vinden als jullie eerst meedoen aan het – Pieten Pepernoten toernooi – . Dat begin om 15:30 uur dus graag op tijd aanwezig zijn.

Als jullie dan erna stilletjes en vol verwachting in de kantine zitten te wachten zal ik rond 17:00 uur langskomen. Misschien dat jullie trainers en leiders wel een mooi liedje voor mij kunnen zingen. Die zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd en als zij kunnen helpen bij het toernooitje zou dat helemaal super zijn. Niet vals zingen natuurlijk!

Nog even wat verzoeken van de goedheiligman voor de ouders/verzorgers:

niet met voetbalschoenen in de kantine svp dus graag gewone schoenen mee

bij het voetbaltoernooi bent u van harte welkom om te komen kijken maar tijdens het sinterklaasfeest graag buiten de kantine wachten

omstreeks 18.00 uur ga ik weer met mijn pieten naar de volgende voetbalclub en is het feest afgelopen. U kunt uw kind dan weer ophalen.

De pieten en ik hebben er enorm veel zin in! Tot 30 november 2016 op VVH!

De Sint

HAASTRECHT JO17 HERSTELT ZICH VAN ZWARTE ZATERDAG

Twee weken terug konden we hier melding maken van de flitsende competitiestart van JO17 in de 3e klasse met een 3-0 overwinning bij ARC JO17-5, maar daarna volgde op 5 november een zwarte zaterdag. Bij het op papier gelijkwaardige Altior JO17 werd volstrekt tegen de verhouding in met 1-0 verloren in een chaotische wedstrijd met 3 gele kaarten en 1 rode kaart.

(meer…)

JAARVERGADERING DINSDAG 29 NOVEMBER

Op dinsdag 29 november 2016 vindt de jaarvergadering weer plaats in de kantine van onze vereniging. Aanvang van de vergadering is 20.30 uur.

Onderstaand vindt u de jaarstukken van de diverse commissies.

Om deze te lezen en/of uit te printen kikt u op de link van de betreffende commissie, het document opent zich dan automatisch.

jaarverslag-2015-2016-1

notulen-jaarvergadering-8-december-2015

overzicht-van-de-jeugdaktiviteiten-2015-2016

Haastrecht JO9-5 trapt af!

Zaterdag 29 oktober was het zover, VVH JO9-5 (of ouderwets F5) trapte af voor de competitie. Voor veel spelers een spannend moment, omdat ze voor het eerst in echt competitieverband gingen spelen! F5 bestaat uit Amy, Vanessa, Nick, Amel, Moos, Kaine, Thomas, Sebastiaan en Tim. Amy was ondanks een beenblessure inzetbaar, maar Thomas moest zijn kunsten vertonen in het zwembad. Sem werd daarom bereid gevonden deze ochtend de gelederen te komen versterken. 08.30 uur was voor veel ouders nog aan de vroege kant, maar de spelers kenden geen problemen om uit bed te komen.

Sportpark Wilgenoord was bij deze eerste wedstrijd ook direct het decor voor een onvervalste derby, VVH-Oudewater. Veel grootse en meeslepende partijen werden door VVH en de voorgangers van de fusieclub Oudewater, UNIO en OVS, al uitgevochten. Deze wedstrijd was geen uitzondering. Het spel golfde op en neer en al snel wist Oudewater in het hol van de leeuw de ban te breken uit een snelle counter. Doelwachter van dienst Sebastiaan, die deze dag katachtige reddingen verrichte, was kansloos: 0-1. F5 ging op jacht naar de gelijkmaker en de aanhoudende druk was vlak voor rust te veel voor de defensie van de geelbuiken. Nick schoot de bal na een vlotte aanval vol overtuiging in het doel. Met de verdiende 1-1 op het scorebord was de rust aangebroken!

Klik hier voor het artikel op Facebook!

Pannaveld: we gaan beginnnen!

Het “leuke idee” wordt dan zowaar werkelijkheid!!

Op vrijdag 30 september zal er begonnen worden met de realisatie van het pannaveldje bij onze Voetbalvereniging Haastrecht. Op zondag 9 oktober zal de officiële opening plaatsvinden waardoor “de klus” binnen een paar dagen geklaard is!

Firma Aantjes en Marcel van Rossum zullen, met de hulp van een paar enthousiaste vrijwilligers, op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober beginnen met de graaf- en bestratingswerkzaamheden.

Vervolgens zal op maandag 3 oktober het kunstgras worden gelegd en wordt er op woensdag 5 oktober begonnen met de plaatsing van een stevig (geluidsarm) hekwerk en twee doeltjes. Dit zal gedaan worden door Voetbalkooi Nederland.

Op zondag 9 oktober zal de officiële opening plaatsvinden waardoor “de klus” binnen een paar dagen geklaard is!

Tijdens de opening zal er een Sparta-shirt mét handtekeningen worden verloot onder alle sponsoren. Dit unieke shirt is beschikbaar gesteld door Michel Breuer.

Zet in je agenda: Zondag 9 oktober Opening Pannaveld

Behoort u nog niet tot de sponsors maar heeft u wel interesse? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Lejan Duran                06-51.55.92.24 / lduran@hetnet.nl

Marco Kats                 06-48.92.97.73 / marco.iris@hetnet.nl

Gerbrand Straver       06-45-28-29.38 / gerbrandstraver@gmail.com

 

 

Heb jij al een kaartje voor het Glitter & Glamour Ball op 11/11/2017???

a.s. Zondag 22/10 kaartverkoop voor het Glitter & Glamour Ball tijdens de rust en na de wedstrijd VVH – Esto.

Verdere voorverkoop data:

Donderdag 26/10 van 19.30 – 21.00 uur
Woensdag 01/11 van 19.30 – 21.00 uur
Donderdag 09/11 van 19.30 – 21.00 uur

Lukken bovenstaande data niet, stuur dan een mail naar: activiteitencommissie@vvhaastrecht.nl max.2 kaarten per lid of koop je kaartje aan de deur.

De activiteitencommissie